СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

до 2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО !!!


TORONI BLUE SEA (Old Wing **+)
термини во Август
HB (полупансион) од 40 €
(1 дете 0-14 год. БЕСПЛАТНО)

Family пакет од 116  (2 возрасни+2 деца)

 

PORTO MATHINA ***

термин: 11.08-18.08

7HB (полупансиони) 355 €
(1 дете 0-6 год. БЕСПЛАТНО, 
1 дете 6-12 и 2 дете 2-12, 84 €)

HOTEL JENNY ***

термин: 11.08-18.08
7HB (полупансиони) 380 €
(2 деца 0-14 год. БЕСПЛАТНО)
Family пакет од 760 € (2 возрасни+2 деца)

 Цените се дадени на ден, по лице или за соба (Family пакет) !!!

Понудата важи за ограничен број на соби !!!