"LAST MINUTE"
ПОНУДА НА СЛОБОДНИ КАПАЦИТЕТИ ВО ГРЦИЈА
- МОЖНОСТ ЗА ИЗБОР И УПЛАТА, САМО НА ДЕСТИНАЦИЈА !!!
- МЕСТОТО, ОБЈЕКТОТ И ЕДИНИЦАТА ЗА СМЕСТУВАЊЕ,
СЕ ДОБИВААТ ПО СЛУЧАЕН ИЗБОР !!!


ХОТЕЛ НА ПЛАЖА **+/***
ХАЛКИДИКИ

термин: 28.07. - 04.08.
7 HB (полупансион) за само 299 €
(2 деца 0-12 год. БЕСПЛАТНО)

Family пакет (2+2 деца) за само 598 €

 (името на хотелот ќе биде дефинирано 2 дена пред поаѓање)


АПАРТМАНИ И СТУДИЈА 

ХАЛКИДИКИ

 

ПЕФКОХОРИ, ПОЛИХРОНО, ФУРКА или ПСАКУДИЈА
термин: 28.ЈУЛИ (7 ноќевања)

ПАКЕТ АРАНЖМАН: 7 ноќевања и превоз = 160 € по лице
 (за минимум 2 лица, во двокреветно студио)
наем на СТУДИО (за 2 лица) 265 €
наем на СТУДИО (за 3 лица) 275 €
наем на СТУДИО/АПАРТМАН (за 4 лица) 335 €
  

ПИЕРИЈА


ОЛИМПИК БИЧ, ЛЕПТОКАРИЈА или НЕИ ПОРИ
термин: 28.ЈУЛИ (7 ноќевања)

ПАКЕТ АРАНЖМАН: 7 ноќевања и превоз = 130 € по лице
 (за минимум 2 лица, во студио)
наем на СТУДИО (за 2 лица) 195 €
наем на СТУДИО (за 3 лица) 205 €
наем на СТУДИО (за 4 лица) 215 €

 


ЈОНСКО МОРЕ

 Резултат со слика за ЈОНИАН ЦОАСТ МАПС   

СИВОТА, ПАРГА, ВРАХОС или ЛЕФКАДА
термин: 26.ЈУЛИ (9 ноќевања)

ПАКЕТ АРАНЖМАН: 9 ноќевања и превоз = 220 € по лице
(за минимум 2 лица, во двокреветно студио)
наем на СОБА (за 2 лица)
340 €
наем на СТУДИО (за 2 лица)
360 €
наем на СТУДИО (за 3 лица)
380 €
 наем на АПАРТМАН (за 4 лица)  490 €
 

ЕГЕЈСКИ ОСТРОВИ

 Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат со слика за EVIA AND SKIATHOS MAPS   

СКИЈАТОС
термин: 26.ЈУЛИ (9 ноќевања)

ПАКЕТ АРАНЖМАН: 9 ноќевања и превоз = 220 € по лице
(за минимум 3 лица, во трокреветно студио) 
наем на СТУДИО (за 3 лица) 409 €
   
   
  
ЕВИЈА
термин: 26.ЈУЛИ (9 ноќевања)

ПАКЕТ АРАНЖМАН: 9 ноќевања и превоз = 195 € по лице
(за минимум 2 лица, во двокреветно студио) 
наем на СТУДИО (за 2 лица) 295 €
наем на СТУДИО (за 3 лица) 330 €
   

 ПОНУДИТЕ ВАЖАТ, ДО ПОПОЛНУВАЊЕТО
НА СЛОБОДНИТЕ КАПАЦИТЕТИ !!!