Fotografija objekta iz galerije  Fotografija objekta iz galerije


ВИКЕНД RELAX ПАКЕТ

Дводневен аранжман  Цена: 89 € по лице
Тридневен аранжман  Цена: 117 € по лице


Пакетот опфаќа: 

- Сместување во двокреветни соби на база на полни пансиони
- Секојдневно користење на Relax центарот
- сауна
- џакузи базен
- солена соба
- парна бања
- топли клупи
- внатрешен базен
- Користење на теретана и фитнес сала
- Користење на салата за рекреација (билијард, пинг-понг, пикадо)
- Вежби за опуштање на базен

Дополнителни погодности:

- Грижа за децата и секојдневна анимација на деца
- Бесплатно користење на Wi-Fi


Поволности за семејства (сместување со 2 возрасни лица):
- Деца до 9 години престојуваат гратис
- Деца од 9 до 14 години плаќаат 50% од наведените цени
Fotografija objekta iz galerije Fotografija objekta iz galerije


WELLNESS ПАКЕТ

Дводневен аранжман Цена: 117 € по лице
Тридневен аранжман Цена: 151 € по лице


Пакетот опфаќа: 

- Сместување во двокреветни соби на база на полни пансиони
- Секојдневно користење на Wellness центарот
- 5 сауни (фри фински, инфраред и био сауна)
- џакузи базен со лековита Пролом вода
- џакузи со солена соба
- 2 солени соби
- kneipp патека
- топли клупи
- отворено-затворен базен
* Една масажа за целото тело во траење од 30 мин.
- Користење на теретана и фитнес сала
- Користење на салата за рекреација (билијард, пинг-понг, пикадо)
- Вежби за опуштање во базен

Дополнителни погодности:

- Грижа за децата и секојдневна анимација на деца
- Бесплатно користење на Wi-Fi


Поволности за семејства (сместување со 2 возрасни лица):
- Деца до 9 години престојуваат гратис
- Деца од 9 до 14 години плаќаат 50% од наведените цени

GALLERY