СПЕЦИЈАЛНA ПОНУДА!!!
за термини во Август 2019
*** Лимитиран број на места. ***
Цени со вклучени хотел, трансфер, авионски превоз и аеродромски такси !!!
ХОТЕЛИ
ПОАЃАЊЕ (C-INN) 21.август 24.август 25.август
ДЕНОВИ 6 ноќи / 7 дена 06 ноќи / 7 дена 6 ноќи / 7 дена
KLEOPATRA HERMES 3* All İnclusive 327 € 307 € 307 €
GRAND ATILLA 3* All İnclusive 372 € 372 € 372 €
KLEOPATRA MELISSA 3* All İnclusive 384 € 384 € 384 €
GALAXY BEACH HOTEL 4* All İnclusive 416 € 417 € 417 €
BONE CLUB SVS 4* All İnclusive 398 € 398 € 398 €
KONAKLI NERGIS BUTK 4* All İnclusive 409 € 409 € 409 €
KRIZANTEM HOTEL 4* All İnclusive 422 € 422 € 422 €
KATYA HOTEL 5* All İnclusive 448 € 448 € 448 €
KEMAL BAY HOTEL 5* All İnclusive 448 € 429 € 429 €
THRONE BEACH RESORT 5* All İnclusive 529 € 494 € 494 €
JUSTINIANO PARK CONTI 5* All İnclusive 537 € 537 € 537 €
SENZA THE INN RESORT 5* Ultra All İnclusive 504 € 504 € 504 €
ARANCIA RESORT 5* Ultra All İnclusive 507 € 490 € 490 €
ASKA SIDE GRAND PRESTIGE 5* All İnclusive 532 € 532 € 532 €
RAYMAR RESORT 5* Ultra All İnclusive 635 € 616 € 616 €
THRONE SEAGATE BELEK 5* All İnclusive 594 € 548 € 548 €
SAPHIR RESORT & SPA 5* Ultra All İnclusive 657 € 657 € 657 €
DELPHIN BOTANIK 5* Ultra All İnclusive 660 € 635 € 635 €
LONG BEACH HARMONY 5* Ultra All İnclusive 684 € 660 € 660 €
DELPHIN DELUXE RESORT 5* Ultra All İnclusive 755 € 713 € 713 €
DELPHIN BOTANIK PLATINUM 5* Ultra All İnclusive 755 € 713 € 713 €
CRYSTAL PARAISO VERDE 5* Ultra All İnclusive 578 € 546 € 546 €
KIMEROS PARK HV-1 5* Ultra All İnclusive 770 € 770 € 770 €
PERRE LA MER RESORT 5* Ultra All İnclusive 532 € 519 € 519 €
CRYSTAL TAT BEACH GOLF 5* Ultra All İnclusive 723 € 692 € 692 €

* Цена за возрасно лице во двокреветна соба.
* Во цените се вкалкулирани сите попусти.
* Понудата важи за ограничен број на места


>>> ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ЦЕЛОСНАТА ПОНУДА<<<


* КОНКРЕТНИ ИНФОРМАЦИИ И КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА                         (тел. 3 115 826, info@savana.com.mk)