СКИ СЕЗОНА НА ПОПОВА ШАПКА!

ПОАЃАЊЕ:
 07:30 ч. Состанок на групата на паркингот спроти хотелот "Holiday Inn" во Скопје. Поаѓање кон Попова Шапка. Слободно време за индивидуални активности.

ВРАЌАЊЕ:
Во попладневните часови состанок на групата и поаѓање кон Скопје. 

ЦЕНА ЗА ПРЕВОЗ: 300 мкд.
Деца (2-12 год.): 200 мкд.

ЦЕНА ЗА ПАКЕТ (СКИ карта+превоз): 1000 мкд.
Деца (2-12 год.): 550 мкд.
термини: среда, петок, сабота и недела

СКИ БИЛЕТ + ПРЕВОЗ + РУЧЕК: 1450 мкд. 
Деца (2-12 год.): 950 мкд.

ДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ: 700 мкд.
Деца (2-12 год.):
350 мкд.

БИЛЕТ ЗА ЕДНО ВОЗЕЊЕ
Жичара 1: Св. Илија - 100 мкд.
Жичара 2: Церипашина - 200 мкд.

WEEKEND Пакет (петок - недела)
ХОТЕЛ (2 полупансиони) + СКИ билет + ПРЕВОЗ: 4800 мкд. 
Деца (2-12 год.): 3130 мкд.

 
ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник за време на превозот
- Други услуги наведени во пакет цената (ски билет или билет за жичара или ручек или хотел)

НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 45 патници.
- За овој аранжман важат општите услови на патуванје на СКТМ и САВАНА  

 

GALLERY