НОВА ГОДИНА 2019

Gallery image of this property Gallery image of this property Gallery image of this property


Цените се изразени во евра за уплата во денарска противвредност по пресметковен курс 1€=62 MKD. 
Цените се дадени по лице за период за сместување во двокреветна соба.
Попустите за деца и трето лице важат при сместување во соба со 2 возрасни.
Легенда: HB-полупансион, BB-ноќевање со појадок, SGL-еднокреветна соба, DBL-Двокреветна соба, НГВ-Новогодишна Вечера.

GALLERY