СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! 
за ограничен број на соби во СЕПТЕМВРИ


  7 HB (ноќевање/појадок и вечера) од  110 €   по лице/7 ноќи  

  FAMILY ПАКЕТ од 220 € (2 возрасни + 1 дете до 4г)

 

 FAMILY ПАКЕТ од 308 € (2 возрасни + 2 деца до12г)


 попуст - 20%
(ноќевање со појадок од 9 EUR по лице)

СОБА GV (без балкон)   
7 BB (ноќевање со појадок) од 64 € по лице / 89 € со превоз
7 HB (ноќевање/појадок и вечера) од 120 € по лице/ 7 ноќи
Специјална понуда, ПРЕВОЗ од 25 € по лице

(полупансион од 25 EUR по лице,1 и 2 дете до 14 г. бесплатно)
 
7 HB (ноќевање/појадок и вечера) од 169 €   по лице/ 7 ноќи
FAMILY ПАКЕТ од 339 € (2 возрасни + 2 деца 14г)

 

 FAMILY ПАКЕТ од 508 € (4 возрасни лица)


 
(All Inclusive од 30 EUR по лице, до 2 деца бесплатно)
(во DBL 2+2,  3 и 4 лице бесплатно)


7AI (All Inclusive) од  209 €   (по лице/7 ноќи)
FAMILY ПАКЕТ од 418 € (2 возрасни + 1 дете до 16 г)
DBL 2+2 ПАКЕТ од  498 € (4 возрасни лица, од 125 €   по лице )

(полупансион од 19 EUR по лице,1 дете до 12 г. бесплатно)
 
7HB (ноќевање/појадок и вечера) од  132 €   по лице/7 ноќи

     FAMILY ПАКЕТ од 264 € (2 возрасни + 1 дете) 

 FAMILY 2+2 ПАКЕТ од 305 € (4 лицаод 77 €   по лице)


(полупансион од 19,5 EUR по лице,1 дете до 12 г. бесплатно)

7HB (ноќевање/појадок и вечера) од  135 €   по лице/7 ноќи 

 FAMILY ПАКЕТ од 270 € (2 возрасни + 1 дете)

FAMILY 2+2 ПАКЕТ од 459 € (4 лицаод 115 €   по лице)