KASSANDRA BAY VILLAGE *** - Kriopigi
 

 


 HOTEL JENNY *** - Siviri

 


 GOLDEN BEACH *** - Metamorfosi

 


PORTO MATINA **+ - Metamorfosi

 


 OLYMPIC BIBIS **+ - Metamorfosi


 RALITSA HOTEL **+ - Thassos, Limenaria

 

 


 PAPAGEORGIOU HOTEL ** - Thassos, Limenaria


* Во основните цени не се пресметани попустите од Специјалната понуда. Цената со попуст е дадена во редот под основната цена (црвено)
"* За резервација потребна е уплата од мин. 30% од вкупната цена, а останатиот износ се доплаќа најдоцна 14 дена пред почетокот на аранжманските услуги 
*** (Освен за резервации во SPO, кога условите се дефинирани поинаку, според забелешката подолу) ***"
* За резервација на 2 последователни аранжмани за исти лица се одобрува попуст од 10% од вториот термин/аранжман (не се комбинира со Ран Букинг !).


"Попустите за Специјални понуди имаат валидност за резервации направени до и заклучно со датумот означен во табуларните ценовници. Истите не може да бидат комбинирани со други попусти и промоции. ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ПО ПРИЛОЖЕНИТЕ УСЛОВИ ЗА РАН БУКИНГ ПОТРЕБНА Е НЕРЕФУНДАБИЛНА УПЛАТА ОД 50% ОД ВКУПНАТА СУМА НА АРАНЖМАНОТ, А ЦЕЛОСНА ДОПЛАТА СЕ ВРШИ НАЈДОЦНА 3 НЕДЕЛИ (20ДЕНА) ПРЕД ДАТУМОТ НА ВЛЕЗ ВО ХОТЕЛ.


Сите резервации направени по предвидените датуми за рано букирање ке бидат наплатени по редовни, или ревидирани услови и цени актуелни во периодот на резервирање. Промени во резервации направени во предрезервацискиот период не се дозволени. Во случај на промена на веќе потврдена резервација (имиња, број на патници, хотел, термин, итн) цената на програмата ќе биде калкулирана редовно, без попустот за рано букирање, односно според цените актуелни во периодот кога се врши промената, освен во ситуации кога организаторот писмено ќе дозволи поинаку."

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:
" * Услуга на сместување во избраниот хотел на база на избраната услуга за време на избраниот термин со 7, 8 или 9 ноќевања, според табелите во ценовникот. 
* Трошоци за организација на програмата."

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:
" * Превоз до избраниот хотел во Грција (*** На барање, со доплата, може да се организира превоз до хотелите)
* Задолжително патничко осигурување.
* Услуги како бесплатно користење лежалки и чадори на плажа итн. не се вклучени во цена, освен ако е наведено поинаку во подеталните описи на хотелот 
* Останати индивидуални трошоци, факултативни екскурзии, дополнителни оброци...."

УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
" * Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс од 62,0 ден. за 1 ЕВРО. 
* За резервација потребна е аконтациска уплата од минимум 30% од вкупната цена на аранжманот, освен во ситуации кога е дефинирано поинаку (Ран Букинг, акции, промоции...), а останатиот износ се плаќа најдоцна 14 дена пред започнување на аранжманските услуги.
"ОПШТИТЕ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ НА СКТМ И САВАНА СЕ СОСТАВЕН ДЕЛ ОД ОВАА ПРОГРАМА