ПРОМОЦИИ ЗА ХОТЕЛИ ВО КУШАДАСИ, БОДРУМ И МАРМАРИС

ДАДЕНИТЕ ЦЕНИ ВО ТАБЕЛИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ

КУШАДАСИ Услуга Цена од Уплати до  Инфо
OMER HOLIDAY RESORT 5* AI 42,04 16.07.2018 -22%
RAMADA RESORT KUSHADASI & GOLF 5* AI 40,48 31.07.2018 -12%
PALM WINGS KUSHADASI BEACH RESORT & SPA 5* AI 43,82 16.07.2018 -17%
ARIA CLAROS SPA & BEACH RESORT 5* AI+ 47,43 16.07.2018 -23%
TUSAN BEACH RESORT 4* AI 49,97 16.07.2018 -23%
GRAND SAHIN'S (ex COASTLIGHT) HOTEL 4* AI 36,30 20.07.2018 -10%
DABAKLAR HOTEL 4* HB 22,00 31.07.2018  
ASENA HOTEL 3* AI  28,60 15.07.2018   
ARORA HOTEL 4* AI 28,60 15.07.2018 -20%
SURTEL 3* AI 29,70 02.08.2018  -10%

 * Промоциите се однесуваат на резервации направени до датумот означен на табелите 
* Сите хотели се на барање. Понудата важи за ограничен број на соби.
* Во цените се вклучени попусти по специјални понуди !!!
* Цените се дадени по лице за минимум 2 возрасни лица во соба. 
*** Цените се дадени во EUR за уплата во денари по курс од 62 МКД за 1 €