Локација: СБ БАЊИЦА се наоѓа во мирниот дел на Сокобања, во близина на бањскиот парк и атрактивните пешачки стази на почетокот на кањонот на реката Моравица.

Oдмор и рекреација:
- сместување во конфорни 1/2 и 1/3 соби (купатило, телефон, SAT ТВ и Wireless интернет и тераса);
- три богати и разновидни оброци - aнкетирање (задолжително етно и диетално јадење секој ден, како и јадење од програмата за здрава исхрана);
- пешачки излети со наши рекреатори и водичи (Бориќи, Лептерија, Сокоград...);
- користење на нашите осветлени спортски терени и теретани во објектот;
- здравствен надзор за време на престојот;

СБ Бањица ви нуди здравствената служба со сите потребни услови за дијагностика и терапија:
- заболувања на дишните патишта (бронхитис, бронхиална астма...), коскено зглобни заболувања (артритис, спондилоза, дегенеративен ревматизам...) и полесни нервни заболувања (неуропатијa, стрес, неурози, полинеуропатии...), можеме да ги понудиме следниве здравствени програми:

1. Oсновно бањско лекување:
- вклучува се што е горе наведено;
- лекарски прегледи и дијагностика: екг, спирометрија, мерење на шеќер и притисок...
* 2 терапии по договор со лекарот - во зависност од дијагнозата:
- инхалации природни и со лек
- дренажа на бронхии, вежби за дишење...
- комплетна физикална терапија: дијадинамик, ултразвук, магнет, биоптрон ламба, парафин, KTD, солукс ламба, галванизацијa, ултрасонофореза, ласер, eлектрофореза, кинезитерапија, крио терапија...
- комбинирана физикална и хидротерапија;
-  капење во термална вода, медикаментозна терапија;

2. Комплетното бањско лекување вклучува се што е горе наведено, но без ограничување во бројот на терапиите!
Maсажите не спаѓаат во бo. ден!


ПРОГРАМИ 1/2,1/3 1.11.2018./31.3.2019. 1.4./30.10.2019.
Oдмор и рекреација 17 26
Основно бањско лекување 17 26
Комплетно лекување 19 28
Деца до 11 години u 1/3 12 15


ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

- Туристичка такса за престој
- Користење на џакузи

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
- Можност за факултативни излети со автобус: Озрен, Калиновиа, Бања Јожаница, Извор Моравице, Сесалачка пештера, Брмџански град и езеро...


ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА 2019.
30.12./2.1.
Image result for new year eve
Единствен амбиент, богата трпеза, оригинална лотарија, весели трубачи, распеан бенд и изненадувања се наш заштитен знак...

ДВОДНЕВЕН АР. (2 ПА и 2 св.вечери - 31.12./2.1.) - 145 €
ТРОДНЕВЕН АР. (3 ПА и 3 св.вечери - 30.12./2.1.) - 165 €


ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНА КОНЗУМАЦИЈА НА ДОМАШНИ ПИЈАЛОЦИ 31.12. БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊЕ!!!
Странски пијалоци по промотивни цени!
Појадок: Шведска маса.

Секоја соба има ЅАТ ТВ и WIRELESS интернет.
Деца до 12 год. со свое легло во 1/3 и 1/4 соби имаат попуст од 50%.
Деца до 12 год со обичен пансион плаќаат 15 € дневнo.

За добра забава задолжени се оркастарот Exclusiv band, Čačak, трубачи и гости изненадување!

ВО АРАНЖМАНОТ, ПОКРАЈ СТАНДАРДНИТЕ УСЛУГИ, ВКЛУЧЕНИ СE И:

- градина со отворено срце во центарот на Сокобања 01.1.2019.г. 
- прошетка до Сокоград и топол коктел на Излетничкото место Лептериja 31.12.2018.г.;
- џакузи басен, рачни масажи по повластени цени.

GALLERY

Comments (0)

LEAVE A COMMENT


captcha
All comments have to be authorized by the website administrators for publication, so please give us some time to authorize the comment before you see it published.