Забелешка:
- Краен рок за предрезервации: 2 дена пред пристигнувањето.
- Ски обука се обезбедува за деца на возраст од минимум 7 години.
- Сноуборд обука се обезбедува за деца на возраст од минимум 12 години.
- Цените, погоре наведени, важат со пред резервација и се пониски од цените на лице место.
- Пакетите важат со направена хотелска резервација во агенција