НОВА ГОДИНА 2018

ХОТЕЛ соба лица услуга 2 ноќи 3 ноќи 4 ноќи
OХРИД
ИНЕКС ГОРИЦА ***** DBL Standard 2+1 BB 105 / /
ГРАНИТ **** DBL Standard
Apartman
2+1
2+2
HB 132
152
165
185
/
БЕЛВЕДЕРЕ **** DBL Standard
Studio
2+1
2+1
HB 159
176
/ /
СИЛЕКС **** DBL Standard 2+2 HB 155 / /
МИЛЕНИУМ ПАЛАС **** DBL Standard
DBL Deluxe
2+1 HB / 149
179
ТИНО **** DBL Standard 2+1 HB / 169 199
СТРУГА      
ДРИМ **** DBL 2+1 FB 145 185 215
БИСЕР *** DBL
DBL
2+1 FB
HB
107
97
132
122
142
132
БИТОЛА      
МИЛЕНИУМ **** DBL
SGL
2+0
1+0
FB
HB
89
116
/ /
МОЛИКА *** DBL
DBL
2+1
2+1
FB
HB
90 135 /
СТРУМИЦА
СИРИУС ***** DBL 2+0 HB / 180 215
ПОПОВА ШАПКА
ПОПОВА ШАПКА ** DBL
DBL
2+2 FB
HB
75
68
102
91
/
СЛАВИЈА ** DBL
DBL
2+2 FB
HB
75
68
102
91
/
МАВРОВО
РАДИКА *****

DBL Superior
Junior Suite

2+2 HB / 329
359
/
БИСТРА **** DBL 2+1 HB 139 / /
МАКПЕТРОЛ **** DBL Std 2+1 HB / 140 160
СПОРТ *** DBL 2+1 HB / 119 /
КРАТОВО
КРАТИС **** DBL 2+0 HB 135 / /

Цените се изразени во евра за уплата во денарска противвредност по пресметковен курс 1€=62 MKD. 
Цените се дадени по лице за период за сместување во двокреветна соба

 ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА КОМПЛЕТНАТА ПОНУДА НА ХОТЕЛИ!