Резултат со слика за cosmos thessaloniki Резултат со слика за ikea thessaloniki


 
ПОАЃАЊЕ:
03:30 ч. Состанок на групата на паркингот спроти хотелот "Holiday Inn" во Скопје. 
04:00 ч. Поаѓање за Грција и Солун. Влез преку граничниот премин Богородица - Евзони.
околу 09:00 ч. (по грчко време) Пристигнување во Солун и застанување на автобусот пред новиот трговски центар "One Salonica Outlet Mall". Слободно време за шопинг во трговскиот центар или низ центарот на градот: улиците Игнатиа и Цимиски, плоштадите Аристотелис, Вардари... Околу 15:00 ч. заминување кон шопинг центрите "COSMOS" и "IKEA". 

ВРАЌАЊЕ:
19:00 ч. (по грчко време) Состанок со патниците на договореното место помеѓу шопинг центрите "COSMOS" и "IKEA" и поаѓање кон Македонија. Пристигнување во Скопје, во вечерните часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  800 ден. 
термини: секоја сабота

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник на патувањето 

НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.
- За овој аранжман важат општите услови на патуванје на СКТМ и САВАНА