MSC CRUISES

MSC LAST MINUTE ПОНУДА !!!

MSC LAST MINUTE ПОНУДА !!!

 Термини Април, Мај, Јуни, Септември
3, 6, 7, 10, 11, 12 ноќевања

MCS / Корисни информации

MCS / Корисни информации

Влегувањето на брод започнува 3 часа пред поаѓањето на бродот, а завршува 1 час пред тргнување. За влез на бродот потребно е следното...

MCS / Општи услови

MCS / Општи услови

Почитувани патници, ве молиме прецизно да да ги проучите одредбите на општите услови на патување на MSC Cruises. Се применуваат на вашето патување а вие...