LAST MINUTE - ПОНУДИ

 "LAST MINUTE"
ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА МЕСТА !?!

АРАНЖМАНИ со 7 НОЌЕВАЊА
на ТАСОС
Поврзана слика
  Лименарија или Потос
8 ноќевања / наем 22.09. - 30.09.
СТУДИО (до 2 лица) 85 € 
СТУДИО (до 3 лица)
95 
СТУДИО/АПТ.(до 4 лица)
120 
 Пакет со превоз по лице,
СТУДИО за минимум 2 лица
75 €

 


 АРАНЖМАНИ со 7 НОЌЕВАЊА
на ЈОНСКО МОРЕ
Резултат со слика за map of greek ionian sea
  Сивота, Парга, Врахос или Лефкада
7 ноќевања / наем 22.09. - 29.09.
СТУДИО / СОБА (до 2 лица) 90 €/ 80 € 
СТУДИО / СОБА (до 3 лица)
95 €/ 85€
СТУДИО/АПТ.(до 4 лица)
110 
 Пакет со превоз по лице,
СТУДИО / СОБА
за минимум 2 лица
69 €/ 65 €
 
* Објавените цени во табелата, не овозможуваат избор на регион !?
 +10% доплата за избор на сместување, во одреденo местo.
(во зависност од слободните капацитети)

  АРАНЖМАНИ со 7 НОЌЕВАЊА
во ПИЕРИЈА или на ХАЛКИДИКИ 
 
  Олимпик Бич, Лептокарија, Неи Пори, Калитеа, Сивири, 
Фурка, Полихроно, Псакудија или Неос Мармарас
7 ноќевања / наем 23.09. - 30.09.
СТУДИО (до 2 лица)
70 
СТУДИО (до 3 лица)
80 
СТУДИО (до 4 лица)
90 
АПАРТМАН (до 4 лица)
110 
Пакет со превоз по лице,
за минимум 2 лица
49 
 
* Објавените цени во табелата, не овозможуваат избор на регион !?!
+10% доплата за избор на сместување. во регионот на Халкидики.
(во зависност од моментално слободните капацитети)

 
ВАЖНИ НАПОМЕНИ:
 * Цените се однесуваат по лице, за сместување на минимум 2 лица во студио, апартман или соба според цените во табелите !
 * При сметување на трето и четврто лице во понудените капацитети, се доплатува само редовната цена на објавениот превоз до истите, во зависност од возраста на патниците !
 * Доколку се патува со сопствен превоз, цената на пакет аранжманите се намалува за -20 € по уплатен аранжман ! (важи само за Макарска)
 * Оваа понуда важи само до пополнување на слободните капацитети во моментот на актуелната продажба !
 * Понудата се однесува за сместување во "no name" места и објекти, во зависност од моментално слободните капациети !
 * Направената резервација има статус "на упит", до конечното потврдување на истата, од службите за резервации !
 * За името на конкретното место и објект за сместување, информацијата се добива 24 часа пред терминот на поаѓање-реализација !
 * Сите останати услови за понудените аранжмани се во согласност со "Општите услови на патување", објавени од СКТМ и САВАНА !