ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА СЕЗОНА - ЛЕТО 2017

ТОП ДЕСТИНАЦИИ

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ХОТЕЛ ВО ПОПУЛАРНИТЕ ДЕСТИНАЦИИ

POSEIDON ***** - Lutraki

POSEIDON ***** - Lutraki

324 €

Top Hotels

Starting From 324 €

ПОВЕЌЕ

GALAXI *** - Glifada / 7HB

GALAXI *** - Glifada / 7HB

319 €

Top Hotels

Starting From 319 €

ПОВЕЌЕ

ACHILLION **** - Lutraki

ACHILLION **** - Lutraki

272 €

Top Hotels

Starting From 272 €

ПОВЕЌЕ

НАЈЕФТИНО СМЕСТУВАЊЕ

ЗАШТЕДЕТЕ ПОВЕЌЕ

Hotel Centrale ***
Hotel Centrale ***

City Center 8.23 km

ноќевање со појадок, од...

88 €

по лице
пребарај
Hotel Ariston ***
Hotel Ariston ***

City Center 9.46 km

ноќевање со појадок, од...

82 €

по лице
пребарај
Hotel Piave ***
Hotel Piave ***

City Center 8.04 km

ноќевање со појадок, од...

91 €

по лице
пребарај
Канал Гранде
Канал Гранде
DETAILS
Мост Риалто
Мост Риалто
DETAILS
Свети Марко
Свети Марко
DETAILS
Остров Мурано
Остров Мурано
DETAILS
Mercure Budapest Buda Hotel ****
Mercure Budapest Buda Hotel ****

City Center 0.982 km

ноќевање со појадок, од...

99 €

по лице
пребарај
City Hotel Matyas ***
City Hotel Matyas ***

City Center 1.18 km

ноќевање со појадок, од...

99 €

по лице
пребарај
Benczúr Hotel ***
Benczúr Hotel ***

City Center 3.13 km

ноќевање со појадок, од...

99 €

по лице
пребарај
Дунав
Дунав
DETAILS
Кралска Палата
Кралска Палата
DETAILS
Парламент
Парламент
DETAILS
Свети Стефан
Свети Стефан
DETAILS
Hotel Grand Ons ***
Hotel Grand Ons ***

City Center 1.89 km

2 ноќевања со појадок, од...

146 €

по лице
пребарај
Istanbul Royal Hotel ****
Istanbul Royal Hotel ****

City Center 1.89 km

2 ноќевања со појадок, од...

153 €

по лице
пребарај
Hotel  Ipek Palas ****
Hotel Ipek Palas ****

City Center 0.915 km

2 ноќевања со појадок, од...

166 €

по лице
пребарај
Света Софија
Света Софија
DETAILS
Долмабахче Сарај
Долмабахче Сарај
DETAILS
Топкапи Палата
Топкапи Палата
DETAILS
Плава Џамија
Плава Џамија
DETAILS