ТОП ТУРИ, ЕКСКУРЗИИ И ИЗЛЕТИ

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА

ESCAPE WEEKEND - ДЕСТИНАЦИИ

ТУКА Е ВАШЕТО МЕСТО !!!

АФИТОС

АФИТОС

од 59 € / 2 BB

19 хотели 

Starting From од 59 € / 2 BB

ПОВЕЌЕ

ЗЛАТИБОР

ЗЛАТИБОР

89 € / 2 HB

29 хотели

Starting From 89 € / 2 HB

ПОВЕЌЕ

БАНСКО

БАНСКО

од 69 € / 2 HB

39 хотели

Starting From од 69 € / 2 HB

ПОВЕЌЕ

ПОПУЛАРНИ МЕСТА ВО РЕГИОНОТ

ПРЕПОРАЧУВАМЕ ДА ГИ ПОСЕТИТЕ

ВИКЕНД НА МЕТЕОРИ
ВИКЕНД НА МЕТЕОРИ

Грција

...

3900

МКД
пребарај
ВИКЕНД ВО ВОДЕН
ВИКЕНД ВО ВОДЕН

Грција

...

3900

МКД
пребарај
ВИКЕНД НА ХАЛКИДИКИ
ВИКЕНД НА ХАЛКИДИКИ

Грција

...

3900

МКД
пребарај
КОСТУР
КОСТУР
DETAILS
КАВАЛА
КАВАЛА
DETAILS
СВЕТА ГОРА
СВЕТА ГОРА
DETAILS
СОЛУН
СОЛУН
DETAILS
ВИКЕНД ВО САНДАНСКИ
ВИКЕНД ВО САНДАНСКИ

Бугарија

...

2900

МКД
пребарај
ВИКЕНД ВО БАНСКО
ВИКЕНД ВО БАНСКО

Бугарија

...

2900

МКД
пребарај
ВИКЕНД ВО ВЕЛИНГРАД
ВИКЕНД ВО ВЕЛИНГРАД

Бугарија

...

2900

МКД
пребарај
СОФИЈА
СОФИЈА
DETAILS
ВЕЛИКО ТРНОВО
ВЕЛИКО ТРНОВО
DETAILS
РИЛСКИ МАНАСТИР
РИЛСКИ МАНАСТИР
DETAILS
БОРОВЕЦ
БОРОВЕЦ
DETAILS
ВИКЕНД ВО ВРЊАЧКА БАЊА
ВИКЕНД ВО ВРЊАЧКА БАЊА

Србија

...

2900

МКД
пребарај
ВИКЕНД НА ЗЛАТИБОР
ВИКЕНД НА ЗЛАТИБОР

Србија

...

2900

МКД
пребарај
ВИКЕНД ВО НОВИ САД
ВИКЕНД ВО НОВИ САД

Србија

...

3900

МКД
пребарај
БЕЛГРАД
БЕЛГРАД
DETAILS
СОКО БАЊА
СОКО БАЊА
DETAILS
МАНАСТИР ЖИЧА
МАНАСТИР ЖИЧА
DETAILS
КОПАОНИК
КОПАОНИК
DETAILS
ЕДЕН ДЕН ВО КРУШЕВО
ЕДЕН ДЕН ВО КРУШЕВО

Македонија

...

1200

МКД
пребарај
ЕДЕН ДЕН ВО ОХРИД
ЕДЕН ДЕН ВО ОХРИД

Македонија

...

1200

МКД
пребарај
ЕДЕН ДЕН ВО БЕРОВО
ЕДЕН ДЕН ВО БЕРОВО

Македонија

...

1200

МКД
пребарај
БИГОРСКИ
БИГОРСКИ
DETAILS
КОКИНО
КОКИНО
DETAILS
ДОЈРАН
ДОЈРАН
DETAILS
ОСОГОВСКИ
ОСОГОВСКИ
DETAILS
Cruise
Hotel Grand Lilly

New York, USA

Lorem Ipsum is simply dummy text. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

$499

Per Night
BOOK
Cruise
Royal Resort

New York, USA

Lorem Ipsum is simply dummy text. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

$399

Per Night
BOOK
Cruise
Hotel Grand Lilly

New York, USA

Lorem Ipsum is simply dummy text. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

$499

Per Night
BOOK
Cruise
Paris Starting From $49/Night
DETAILS
Cruise
Bangkok Starting From $69/Night
DETAILS
Cruise
Dubai Starting From $99/Night
DETAILS
Cruise
Italy Starting From $59/Night
DETAILS
Lorem Lpsum 3
Lorem Lpsum 4
Lorem Lpsum 5