COSTA CRUISES

COSTA DIADEMA

COSTA DIADEMA

7 ноќи /8 дена
Поаѓања од Савона: 13.април

COSTA DIADEMA

COSTA DIADEMA

7 ноќи /8 дена
Поаѓања од Савона: 20.април

COSTA FASCINOSA

COSTA FASCINOSA

7 ноќи/8 дена
Поаѓања од Савона: 07.април

COSTA FASCINOSA

COSTA FASCINOSA

7 ноќи /8 дена
Поаѓања од Савона: 14.април

COSTA FASCINOSA

COSTA FASCINOSA

7 ноќи /8 дена
Поаѓања од Савона: 28.април

COSTA FAVOLOSA

COSTA FAVOLOSA

10 ноќи/11 дена
Поаѓања од Савона: 15.април

COSTA / Корисни информации

COSTA / Корисни информации

Со Costa Cruise крстарите во Италјански стил – водечка компанија за крстарења. Компанија со 60 годишна историја, со преку 1,3 милиони патници во 2009 година.

COSTA / Општи услови

COSTA / Општи услови

Ве молиме да ги прочитате општите правила од овие Општи услови на патување. Тие се применуваат на Вашето патување и морате да бидете запознаени со истите.

COSTA FORTUNA

COSTA FORTUNA

7 ноќи /8 дена
Поаѓања од Џенова: 20.април