НОВА ГОДИНА 2018

ИСТАНБУЛ

ИСТАНБУЛ

во претпродажба
термин: 29.декември
4 дена / 3 ноќевања
РИМ и ВАТИКАН

РИМ и ВАТИКАН

термин: 31.декември
5 дена / 4 ноќевања
ПАРИЗ

ПАРИЗ

термин: 30.декември
4 дена / 3 ноќевања
КУШАДАСИ

КУШАДАСИ

термин: 29.декември
4 дена / 3 ноќевања

АНТАЛИЈА

АНТАЛИЈА

термин: 29.декември
4 дена / 3 ноќевања
МАДРИД

МАДРИД

термин: 29.декември
5 дена / 4 ноќевања
ТАЈЛАНД

ТАЈЛАНД

термин: 28.декември
11 дена / 9 ноќевања

ИЗРАЕЛ

ИЗРАЕЛ

во претпродажба
термин: 05.јануари

7 дена / 6 ноќевања

СОФИЈА

СОФИЈА

во претпродажба
термин: 30.декември
3 дена / 2 ноќевања
СОЛУН и МЕТЕОРИ

СОЛУН и МЕТЕОРИ

термин: 30.декември
3 дена / 2 ноќевања
НОВИ САД

НОВИ САД

термин: 30.декември
4 дена / 2 ноќевања
БУКУРЕШТ

БУКУРЕШТ

во претпродажба
термин: 29.декември
4 дена / 2 ноќевања
ИСТАНБУЛ

ИСТАНБУЛ

во претпродажба
термин: 29.декември
4 дена / 2 ноќевања
АТИНА

АТИНА

во претпродажба
термин: 29.декември
4 дена / 2 ноќевања

 

МИЛАНО, ВЕРОНА и ВЕНЕЦИЈА

МИЛАНО, ВЕРОНА и ВЕНЕЦИЈА

во претпродажба
термин: 29.декември
5 дена / 3 ноќевања
 
МАЛТА

МАЛТА

термин: 05.јануари
4 дена / 3 ноќевања

 

ХОТЕЛИ ВО МАКЕДОНИЈА

ХОТЕЛИ ВО МАКЕДОНИЈА

 НОВА ГОДИНА

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

 НОВА ГОДИНА

ХОТЕЛИ ВО СРБИЈА

ХОТЕЛИ ВО СРБИЈА

НОВА ГОДИНА

ХОТЕЛИ ВО СЛОВЕНИЈА

ХОТЕЛИ ВО СЛОВЕНИЈА

 НОВА ГОДИНА