23. ОКТОMВРИ

ВЕНЕЦИЈА СО ВЕРОНА И ФИРЕНЦА

ВЕНЕЦИЈА СО ВЕРОНА И ФИРЕНЦА

 4 дена / 2 ноќевања

НОВИ САД

НОВИ САД

 4 дена / 2 ноќевања

ПРАГА И ВИЕНА

ПРАГА И ВИЕНА

 4 дена / 2 ноќевања

БУКУРЕШТ

БУКУРЕШТ

4 дена / 2 ноќевања

ИСТАНБУЛ

ИСТАНБУЛ

 4 дена / 2 ноќевања

МИЛАНО

МИЛАНО

 4 дена / 2 ноќевања

ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА

ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА

 23-ти ОКТОМВРИ

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

 23-ти ОКТОМВРИ

АТИНА

АТИНА

  4 дена / 2 ноќевања