11. OKTOMВРИ

ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА

ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА

 11-ти ОКТОМВРИ

ВЕНЕЦИЈА со ВЕРОНА и ФИРЕНЦА

ВЕНЕЦИЈА со ВЕРОНА и ФИРЕНЦА

 10.октомври, 5 дена / 3 НП

БУКУРЕШТ со СИНАЈА, БРАШОВ и СНАГОВ

БУКУРЕШТ со СИНАЈА, БРАШОВ и СНАГОВ

 10.октомври, 5 дена / 3 НП

ПРАГА и ВИЕНА со ДРЕЗДЕН

ПРАГА и ВИЕНА со ДРЕЗДЕН

 10.октомври, 5 дена / 3 НП

БУДИМПЕШТА со БРАТИСЛАВА и ВИЕНА

БУДИМПЕШТА со БРАТИСЛАВА и ВИЕНА

 10.октомври, 5 дена / 3 НП