Период на важење на пакетот:
Октомври 2018. - Февруари 2019.

Дводневен аранжман Цена: 90 € по лице
Тридневен аранжман Цена: 119 € по лице

 

ПОВОЛНОСТИ ЗА СЕМЕЈСТВА *:
Децата до 9 години престојуваат гратис 
Децата од 9 до 14 години плаќаат 50% од наведените цени
* Придружени од две возрасни лица


Пакетот опфаќа:
* Сместување во двокреветни соби на база на полни пансиони
* Секојдневно користење на Велнес 
центар:
- сауна
- џакузи базен
- солена соба
- парно купатило
- топли клупи
- внатрешен базен
* Користење на теретана и фитнес сала
* Користење на салата за рекреација (билијард, пинг-понг, пикадо.)

Дополнителни погодности:

* Грижа за децата и секојдневна анимација на децата 
* Бесплатно користење на Wi-Fi

GALLERY