Fotografija objekta iz galerije Fotografija objekta iz galerije


Период на важност на пакетот:
Октомври 2018. - Февруари 2019.

Петодневен аранжман Цена: 259 € по лице
Седумдневен аранжман Цена: 349 € по лице

 

ПОВОЛНОСТИ ЗА СЕМЕЈСТВА *:
Децата до 9 години престојуваат гратис 
Децата од 9 до 14 години плаќаат 50% од наведените цени
* Придружени од две возрасни лица


Пакетот опфаќа:
* Сместување во двокреветни соби на база на полни пансиони
* Секојдневно користење на нов Wellness Lux центар:
- 5 сауни (три фински, инфраред и био сауна)
- 2 солени соби
- џакузи базен со лековита Пролом вода
- џакузи базен со солена вода
- 2 парни купатила
- kneipp патека
- топли клупи
 - отворено-затворен базен
* Дво масажа на целото тело во траење од 30. мин
* Користење на теретана и фитнес сала
* Користење на салата за рекреација (билијард, пинг-понг, пикадо),
* Кошница со овошје во велнес центар. 

Дополнителни погодности:
* Грижа за децата и секојдневна анимација на децата
* Бесплатно користење на Wi-Fi

GALLERY