- Цените се изразени во евра (1€=62 мкд.)  по лице на ден на HB (минимум престој 3 ноќевања) 

Попусти:
Деца 2-10г. во сите типови на соби се намалува 8.5 € од ден.
Дете 2-5г. во 1/2 соба (на заедничко легло) со двајца возрасни, доплата за HB.
Две деца 2-10г. на дополнително легло, плаќаат по 50% од цената.

Доплати:
16 € по лице на ден за HB и 5 € по лице на ден за BB за гости на "Небеска столица стол 1" 
Деца  0-2г. – бесплатно; деца 2-10г. – 50%.

GALLERY