ПРОМОЦИИ ЗА ХОТЕЛИ ВО АЛАНИЈА, СИДЕ, БЕЛЕК И КЕМЕР
ДАДЕНИТЕ ЦЕНИ ВО ТАБЕЛИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
ЦЕНИТЕ ВКЛУЧУВААТ: АВИОН+ХОТЕЛ+ТРАНСФЕР+АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ 

 ХОТЕЛ 

Регион Услуга
30.08.2017    03.09.2017
    6 ноќи 10 ноќи 6 ноќи 9 ноќи
ASTOR BEACH HOTEL 3*       Alanyа AI 305 375 305 359
KLEOPATRA MELISA HOTEL 3* Alanya  AI 338 429 338 408
GRAND ATILLA HOTEL 3* Alanya  AI 339 431 339 411
KONAKLI NERGIS BOUTIQUE 4* Alanya  AI 381 502 381 474
EFTALIA AYTUR HOTEL 4* Alanya  AI 468 647 468 593
MONTE CARLO HOTEL 4* Alanya  AI 393 521 383 483
BONE CLUB SVS 4* Alanya  AI 342 436 342 415
MESUT HOTEL 4* Alanya  AI 364 474 365 444
TAC PREMIER HOTEL & SPA 4* Alanya  AI 475 658 475 615
 SENZA GRAND SANTANA 4* Alanya  AI 414 556 414 505
 JUSTINIANO CLUB ALANYA 4* Alanya  AI 435 583 423 536
 KEMAL BAY HOTEL 5* Alanya  AI 434 590 434 554
 SENZA THE INN 5* Alanya  UAI 468 647 468 583
 RAMADA RESORT SIDE 5* Side  UAI 476 636 473 581
 KATYA HOTEL 5* Alanya  AI 423 571 423 536
 DIZALYA PALM GARDEN 5* Alanya  AI 405 535 395 495
 JUSTINIANO DELUXE RESORT 5* Alanya  UAI 460 620 441 564
 JUSTINIANO PARK CONTI 5* Alanya  AI

447

590 435 555
 GRAND PRESTIGE HOTEL & SPA 5* Side  AI 636 931 662 883
 THRONE SEAGATE BELEK 5* Belek  UAI 425 580 451 567
 SIDE VALENTINE HOTEL 5* Side  UAI 508 717 534 691
 CRYSTAL ADMIRAL RESORT 5* Side  UAI 552 791 578 715
 CRYSTAL AURA BEACH R & SPA 5* Kemer  UAI 598 860 616 795
 CRYSTAL DELUXE RESORT & SPA 5* Kemer  UAI 574 829 600 791
 ALAIYE RESORT & SPA* Side  AI 509 720 535 693
 AZURA DELUXE RESORT & SPA 5* Alanya  UAI 619 881 602 801
 SEA WORLD RESORT & SPA 5* Side  UAI 585 847 611 795
 GRANADA LUXURY RESORT & SPA 5* Alanya  UAI 619 899 624 839
 KERVANSARAY LARA HOTEL 5* Lara  AI 631 867 573 750
CLUB CALIMERA SERRA 5* Side AI 568 817 594 781
LTI SERRA HOTEL 5*  Side AI 568 817 594 781

                                                 ИНФОРМАЦИИ ЗА РЕД НА ЛЕТАЊЕ!!

* Промоциите се однесуваат на резервации направени од датумот означен на табелите 
* Сите хотели се на барање. Понудата важи за ограничен број на соби.
* Во цените се вклучени попусти по специјални понуди !!!
* Цените се дадени по лице за минимум 2 возрасни лица во соба. 
*** Цените се дадени во EUR за уплата во денари по курс од 62 МКД за 1 €
*** Понудата важи за ограничен број на соби
                                                        ИЗБОР НА ДЕСТИНАЦИЈА !