јан.- фев. и мај март април ноември и декември јуни и окт. јули и авг. септември
Основен БО ден 34 € 32 € 33 € 33 € 35 € 37 € 36 €
Комплетен БО ден 46 € 44 € 45 € 45 € 47 € 49 € 48 €

* БО ден подразбира престој на 3 или повеќе дена. За престој пократок од 3 дена, цените се зголемуваат за 20%.
* Цените се дадени по лице, по ден за престој во наведениот месец за уплата во денари (1€ = 62 мкд)


Основен БО ден опфаќа:
- Лекарски прегледи кај дежурни лекари во текот на престојот
- Балнеотерапија: капење во лековита вода: внатрешен џакузи базен во хотелот Јелак (8x4 м), надворешни базени кај хотелот Јелак (12x6 м, температура 35°Ц), надворешен базен кај хотелот Копаоник, хидрокинезитерапија (групни вежби во базени со лековита вода), локални бањи во базените и "вировите" во Горна Бања (места со спонтано извирање на лековита вода)
- Секојдневно користење на фитнес салата и спортските терени (асфалтни терени за мали спортови: ракомет, одбојка, кошарка)
- Сместување во стандардни двокреветни соби во хотелите Јелак и Копаоник: TВ, баде- мантили, фенови за коса
- Исхрана врз база на полн пансион: појадок – избор од 10 јадења, ручек и вечера по принцип на анкетирање (3 пансионски јадења + диетален и посен оброк)
- Користење на салата за забава: пинг-понг, билијар, пикадо, друштвени игри
- Бесплатен Wireless Интернет
- Такса за престој и осигурување

Комплетен БО ден ги опфаќа сите услуги на Основен БО ден + 4 третмани дневно:
- Електротерапија (диадинамик, интерферентни струи, TEНС, мускулен стимулатор, солукс ламба)
- Хидромасажа во лековита вода (бисерна бања или подводна масажа)
- Аплицирање на лековита кал (до две апликации),
- Мануелна (рачна) масажа - сегментна, во траење од 10 минути.
- Wellness пансион опфаќа Основен БО ден + секојдневно користење на Wellness центарот:
- Солена соба, парна бања, сауна, џакузи када, тепидариум, тропски дожд.

Комплетен Wellness БО ден опфаќа Комплетен БО ден + секојдневно користење на Wellness центарот:
- Солена соба, парна бања, сауна, џакузи када, тепидариум, тропски дожд.
- БО ден подразбира престој на 3 и повеќе денови.
- За престој до 3 дена цената се зголемува за 20%. Полупансионот се намалува 3,5 € за едно лице дневно.


Доплатата за еднокреветна соба изнесува 13 € дневно.

Поволности за деца
- Дете до 5 годишна возраст престојува гратис,
- Од 5 до 10 години: 50% попуст на наведените цени.

GALLERY