1. ден                              СКОПЈЕ – БАРСЕЛОНА 
Состанок на скопскиот аеродром Александар Велики два часа пред полетување. Полетувањето на авионот на “Wizzair”  кон Барселона во 18:20 часови. Пристигнување во Барселона во 21:05, по пристигнувањето, трансфер до избраниот хотел и сместување во соба. Ноќевање. 

од 2. до 7/10.  ден         КОСТА БРАВА (денови за одмор)
Престој во избраниот хотел во регионот на Коста Брава и Коста Марезме, на база на избраната услуга,  со 7 ноќевања, во зависност од аранжманот и терминот.  Можност за факултативни излети. 

8/11. ден                        БАРСЕЛОНА – СКОПЈЕ
Напуштање на собите и одјавување од хотел во утрински часови, пред времето за трансфер. Организиран трансфер кон аеродромот во Барселона и директен лет за Скопје на редовна линија. Полетување кон Скопје во 21:40.  Пристигнување во Скопје наредниот ден по полноќ. Крај на услугите.
 
 
 
 ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО: 
- Превоз со авионски чартер лет на релација: Скопје - Барселона - Скопје
- Трансфери во Шпанија на релација: аеродром - хотел - аеродром
- Сместување во место, хотел и услуга по избор од табелите
- Авионска карта на релација Скопје – Барселона – Скопје со 1 парче чекиран багаж (до 23кг) и 1 парче кабински багаж (макс. Димензии 56х45х25) по лице
- Организација и реализација на аранжманот

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО: 
- Аеродоромски такси: 60 € по лице (се уплатува во агенцијата, износот е променлив)
- Задолжително патничко осигурување (информации во агенцијата)
- Факултативни екскурзии и други индивидуални трошоци

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:
- За дете од 0 до 2 години не се плаќа и нема седиште во авионот 
  (доколку поинаку не е назначено)
- Попустите за деца и за трето лице, важат при сместување со две возрасни лица

НАПОМЕНИ: 
- Цените се изразени во EUR, за уплата во ден.противвредност по пресметковен курс 1€ = 62 мкд 
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ

ПРЕПОРАЧУВАМЕ:
- Проверете ги сатниците на полетување 24 часа пред објавеното - планирано време на полетување.
- Сите сатници-времиња во табелите се дадени во локално време. Организаторот не прифаќа одговорност за промени во сатниците кои се резултат на промени во редот на летање на авиопревозникот, или доколку истите настанат од причини кои не можат да се предвидат. Евентуалното пристигнување во хотелот по полноќ или во раните утрински часови се смета за реализирана услуга. За можните спорови ќе се применува важечката регулатива во авио сообраќајот.

- Понудата во ова издание се однесува на ограничен број места. 
- Организаторот не одговара за евентуални ненамерни грешки настанати при техничката подготовка. 

- Организаторот го задржува правото на промена на цените согласно Општите услови на патување. 

Comments (0)

LEAVE A COMMENT


captcha
All comments have to be authorized by the website administrators for publication, so please give us some time to authorize the comment before you see it published.