https://t-ec.bstatic.com/images/hotel/max1024x768/476/47693822.jpg

 

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО: 
1 ден    Скопје – Дубаи
Полетување од Скопје во 13:25 часот (FZ792), слетување во Дубаи во 21:25 часот. Трансфер до хотелот и сместување.Ноќевање.
2 ден до 4/7 ден    Дубаи
Престој во избраниот хотел на база на ноќевање со појадок, слободно време за индивидуални активности и одмор.
4/5/8 ден  Дубаи – Скопје
Трансфер до аеродром во раните утрински часови. Полетување од Дубаи во 09:25 часот (FZ791), слетување во Скопје во 12:25 часот.

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:
- Авионски превоз на релација  Скопје - Дубаи - Скопје (авиокомпанија "Fly Dubai")
- Трансфери во Дубаи: аеродром - хотел - аеродром
- Сместување во одбраниот хотел  на 4/7 ноќевања
- Аеродромски такси
                                      
ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО: 
- Туристичка виза за ОАЕ 95 €
- Патничко осигурување 
- Индивидуални трошоци 
                                       
ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:                                       
- Деца од 0-2 год. плаќаат 25 € и немаат место во авионот
- Деца од 2-12 год. плаќаат за авио билет  (износот е променлив)  со седиште во авион,  добиваат попуст на хотелското сместување според условите на одбраниот хотел (информации во агенцијата)
- Трето возрасно лице плаќа авио билет  (износот е променлив) добива попуст на хотелското сместување според условите на одбраниот хотел (информации во агенцијата)
- Доплата за еднокреветна соба според условите на одбраниот хотел (информации во агенцијата)                                       
                                        
НАПОМЕНИ:                                        
- Потребни документи за виза: скенирана фотографија и пасош                                       
- Можна е доплата за време на настани и манифестации (информации во агенцијата)         - За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ

Цената зависи од моментално расположливите места на aвио компанијата, како и расположливоста на хотелите.
Цената може да биде променета без претходна најава, при промена на цените од страна на хотелите или промена на
курсот при размена на валути USD/EUR.