Gallery image of this property Gallery image of this property


 

11.10-29.12.2018
02.01-31.03.2019
Тип на сместување Услуга Цена
DBL / Фамилијарна соба ВВ 25 €
DBL ВВ 33 €
DBL junior apartman ВВ 32 €
DBL Aleksandar apartman ВВ 50 €

                                                          * Цените се дадени по лице на ден

Во цената е вклучено:
Услуга ноќевање со појадок по лице на ден
Пијалок за добродојде
Бесплатен еден влез во спа ценатрот(хидромасажен базен, џакузи, сауна, тепидариум) со претходна извршена резервација на рецепција

Бесплатно: интернет и паркинг

Во цената не е вклучено:
Туристичка такса возрасен 1,5€, 0,75 € за деца 7-15 год. и деца до 7 год.- бесплатно

Доплата за ручек 11 € возрасен (сет мени), доплата за деца 2-12 год.во зависност од попустот од условите за сместување
Доплата за вечера 11 € возрасен (сет мени),  доплата за деца 2-12 год.во зависност од попустот од условите за сместување

Попусти:
Едно дете 2-12 год. - бесплатно во придружба на двајца возрасни(во кревет со родител)
Едно дете 2-12 год. - 50% попуст на редовно леглово DBL соба, -30% попуст во апартман
Едно дете 2-12 год. - 50% попуст на редовно леглово DBL / фамилијарна соба или апартман
Две деца 2-12 год., прво дете – бесплатно, второ дете -50% попуст на редовно легло во DBL /фамилијарна соба или апартман
Трето возрасно -30% попуст во DBL /фамилијарна соба или апартман


ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА 2019

    30.12-02.01.2019
Тип на сместување Услуга Цена
DBL / Фамилијарна соба HB 205 €
DBL junior apartman HB 265 €
DBL Aleksandar apartman HB 305 €

                                                                           *Цените се дадени за пакет по лице 

Програм
Недела(30.12.2018)
Пијалок за добредојде 
Користење на спа центар( базен со хидримасажери, џакузи, сауна, тепидариум)
Вечера
Понеделни(31.12.2018)
Појадок
Организиран разглед на Врњачка Бања со локален водич
Користење на спа центар( базен со хидримасажери, џакузи, сауна, тепидариум)
Можност за користење на полуолимписки базен во Хотел Бреза кој се наоѓа на 50 метри од Хотел Александар(во период14:00 до 18:00 часот)
Новогодишна свечена вечера со вклучен еден пијалок
Вторник(01.01.2019)
Појадок
Организирана посета на манастирите Љубоштина и Св. Петка
Користење на спа центар( базен со хидримасажери, џакузи, сауна, тепидариум)
Можност за користење на полуолимписки базен во Хотел Бреза кој се наоѓа на 50 метри од Хотел Александар
Свечена вечера со вклучен еден пијалок
Среда(02.01.2019)
Појадок

Бесплатно интернет и паркинг

Во цената не е вклучено:
Туристичка такса возрасен 1,5€, 0,75 € за деца 7-15 год. И деца до 7 год.- бесплатно

Попусти
Едно дете 2-12 год. - бесплатно во придружба на двајца возрасни(во кревет со родител)
Едно дете 2-12 год. - 50% попуст на редовно леглово DBL соба, -30% попуст во апартман
Едно дете 2-12 год. - 50% попуст на редовно леглово DBL / фамилијарна соба или апартман
Две деца 2-12 год., прво дете – бесплатно, второ дете -50% попуст на редовно легло во DBL /фамилијарна соба или апартман
Трето возрасно -30% попуст во DBL /фамилијарна соба или апартман

GALLERY