ВЕЛИГДЕН

МАЛТА

МАЛТА

термин: 24.април
5 дена / 4 ноќевања
Уште 12 места !!!
РИМ

РИМ

термин: 26.април
4 дена / 3 ноќевања
Уште 10 места !!!
ПАРИЗ

ПАРИЗ

термин: 24.април
5 дена / 4 ноќевања
Аранжманот е ПРОДАДЕН!!
ДУБАИ

ДУБАИ

термин: 27.април
6 дена / 5 ноќевања
Аранжманот е ПРОДАДЕН!!
 
ТАЈЛАНД

ТАЈЛАНД

термин: 22.април
11 дена / 9 ноќевања

МИЛАНО со Езерата на Италија

МИЛАНО со Езерата на Италија

термин: 26.април
5 дена / 3 ноќевања

ПАРИЗ

ПАРИЗ

термин: 25.април
9 дена / 4 ноќевања

ЈУЖНА ИТАЛИЈА

ЈУЖНА ИТАЛИЈА

термин: 25.април
5 дена / 4 ноќевања
ТОСКАНА

ТОСКАНА

термин: 26.април 
6 дена / 3 ноќевања

БУДВА

БУДВА

термин: 26.април
4 дена / 3 ноќевања

АЗУРЕН БРЕГ

АЗУРЕН БРЕГ

термин: 25.април
10 дена / 5 ноќевања

НОВИ САД

НОВИ САД

термин: 26.април
4 дена / 2 ноќевања
КАПАДОКИЈА

КАПАДОКИЈА

термин: 25.април
7 дена / 5 ноќевања

ТИВАТ

ТИВАТ

термин: 26.април
3 дена / 2 ноќевања

ВЕЛИГДЕН ВО ХУРГАДА

ВЕЛИГДЕН ВО ХУРГАДА

термин: 25.април
9 дена / 7 ноќевања
ВЕНЕЦИЈА И ВЕРОНА

ВЕНЕЦИЈА И ВЕРОНА

термин: 26.април
5 дена / 3 ноќевања
КУШАДАСИ

КУШАДАСИ

термин: 25.април
5 дена / 3 ноќевања

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

2/3 или 4 ноќи

ХОТЕЛИ ВО МАКЕДОНИЈА

ХОТЕЛИ ВО МАКЕДОНИЈА

...

ПРАГА И ВИЕНА

ПРАГА И ВИЕНА

термин: 26.април
3 дена / 2 ноќевања

БЕЛГРАД

БЕЛГРАД

термин: 26.април
3 дена / 2 ноќевања

ИЗРАЕЛ

ИЗРАЕЛ

термин: 24.април
8 дена / 6 ноќевања
БУКУРЕШТ

БУКУРЕШТ

термин: 25.април
4 дена / 2 ноќевања
ВЕНЕЦИЈА, ВЕРОНА и ФИРЕНЦА

ВЕНЕЦИЈА, ВЕРОНА и ФИРЕНЦА

термин: 26.април
4 дена / 2 ноќевања
ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА

ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА

2/3 или 4 ноќи