НОВА 2019 и БОЖИЌ

РИМ

РИМ

термин: 30.декември
5 дена / 4 ноќевања

 

ПАРИЗ

ПАРИЗ

термин: 28.декември
9 дена / 4 ноќевања

ВЕРОНА и ВЕНЕЦИЈА

ВЕРОНА и ВЕНЕЦИЈА

термин: 29.декември
5 дена / 3 ноќевања

ВИЕНА

ВИЕНА

термин: 29.декември
5 дена / 2 ноќевања
БУКУРЕШТ

БУКУРЕШТ

термин: 29.декември
4 дена / 2 ноќевања
ВЕНЕЦИЈА

ВЕНЕЦИЈА

термин: 29.декември
4 дена / 2 ноќевања

БЕЛГРАД

БЕЛГРАД

термин: 30.декември
4 дена / 2 ноќевања
ТИВАТ

ТИВАТ

термин: 29.декември
4 дена / 2 ноќевања

 

НОВИ САД

НОВИ САД

термин: 29.декември
4 дена / 2 ноќевања
СОФИЈА

СОФИЈА

термин: 30.декември
3 дена / 2 ноќевања
АТИНА и ПЕЛОПОНЕЗ

АТИНА и ПЕЛОПОНЕЗ

термин: 28.декември
5 дена / 3 ноќевања

 

АТИНА

АТИНА

термин: 29.декември
4 дена / 2 ноќевања

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

 2 / 3 или 4 ноќи

ХОТЕЛИ ВО МАКЕДОНИЈА

ХОТЕЛИ ВО МАКЕДОНИЈА

2 / 3 или 4 ноќи

БОЖИЌ ВО ИЗРАЕЛ

БОЖИЌ ВО ИЗРАЕЛ

термин: 04.јануари
8 дена / 7 ноќевања