LAST MINUTE - ПОНУДИ

  "LAST MINUTE"
ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА МЕСТА !?!


 

КУШАДАСИ / ТУРЦИЈА

Image result for KUSADASI
(Кушадаси) 

 

9 ноќевања со појадок 23.06. - 03.07.
СОБА (минимум 2 лица) 139 €

 


 

ВАЖНИ НАПОМЕНИ:

* Цените се однесуваат по лице, за сместување на минимум 2 лица во соба според цените во табелите !

* Оваа понуда важи само до пополнување на слободните капацитети во моментот на актуелната продажба !

* Понудата се однесува за сместување во "no name" хотели **/***, во зависност од моментално слободните капациети !

* Направената резервација има статус "на упит", до конечното потврдување на истата, од службите за резервации !

* За името на конкретниот хотел за сместување се добива 24 часа пред терминот на поаѓање-реализација !

* Сите останати услови за понудените аранжмани се во согласност со "Општите услови на патување", објавени од СКТМ и САВАНА !