АНТАЛИЈА - АВИОН

Чартер Програма Лето 2019 АНТАЛИЈА 
(Аланија, Кемер, Белек, Сиде, Лара...)


ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ:
 1.ден              СКОПЈЕ – АНТАЛИЈА 
Состанок на скопскиот аеродром Александар Велики два часа пред полетување. Полетувањето на авионот на Sun Express  кон Анталија во поставеното време, во раните утрински часови. По пристигнувањето, трансфер до избраниот хотел и сместување во соба според определеното време/правило на пријавување (најчесто по 12:00 часот на денот на пристигнувањето).

2 – 6/9/10/13 ден       ПРЕСТОЈ ВО ХОТЕЛ
Престој во избраниот хотел во регионот на Аланија, Кемер, Белек, Сиде, Лара, на база на избраната услуга,  со 6, 9, 10 или 13 ноќевања, во зависност од аранжманот и терминот.  Можност за факултативни излети. 

7/10/11/14 ден            АНТАЛИЈА – СКОПЈЕ
Одјавување и напуштање на собите најдоцна до 12 часот, според правилата на хотелот. Слободно време до организираниот трансфер кон аеродромот во Анталија во вечерните часови. Лет за Скопје со Sun Expres во поставеното време, доцна навечер. Пристигнување во Скопје наредниот ден рано наутро. Крај на услугите."
 


ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ПОНУДАТА НА ХОТЕЛИ

АЛАНИЈА
 
 
БЕЛЕК

 
КЕМЕР
 
 
СИДЕ
 Image result for side antalya
 

 * КОНКРЕТНИ ИНФОРМАЦИИ И КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА              (тел. 3 115 826, info@savana.com.mk)


 ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:                    
- Превоз со авион со вклучени аеродромски такси на релација Скопје – Анталија – Скопје, со компанијата “Sun Express”.
- Услуга на сместување во избраниот хотел на база на избраната услуга за време на избраниот термин. 
- Трансфер Аеродром – хотел – Аеродром.
- Услугите на претставникот на организаторот или ино - партнерот на дестинацијата.
- Трошоци за организација на програмата."                    
                    
ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:                    
- Задолжително патничко осигурување.
- Останати индивидуални трошоци и факултативни екскурзии."                    
                    
УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:                    
- Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс од 62,0 ден. за 1 ЕВРО. 
- За резервација потребна е аконтациска уплата од минимум 30% од вкупната цена на аранжманот, освен во ситуации кога е дефинирано поинаку (Ран Букинг, акции, промоции...), а останатиот износ се плаќа најдоцна 14 дена пред започнување на аранжманските услуги.

* ВАЛИДНОСТ НА ПАСОШОТ ДА БИДЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦИ ОД ДАТУМОТ НА ПРИСТИГНУВАЊЕ 
* ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДВА ДЕНА ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТУВАЊЕ НА АВИОНОТ ОД СКОПЈЕ