СО АВТОБУС

ПРОЛЕТНИ ПАТУВАЊА

ПРОЛЕТНИ ПАТУВАЊА

Велигден, 01.мај, 24.мај...

АЗУРЕН БРЕГ и ИТАЛИЈА

АЗУРЕН БРЕГ и ИТАЛИЈА

термин: 04.април и 22.мај
6 дена / 4 ноќевања

ИТАЛИЈА и ШВАЈЦАРИЈА

ИТАЛИЈА и ШВАЈЦАРИЈА

термин: 05.април и 23.мај
5 дена / 3 ноќевања

ВЕНЕЦИЈА, ВЕРОНА и ФИРЕНЦА

ВЕНЕЦИЈА, ВЕРОНА и ФИРЕНЦА

термини: 05, 27.април и 23.мај
5 дена / 3 ноќевања

ВЕНЕЦИЈА И ВЕРОНА

ВЕНЕЦИЈА И ВЕРОНА

термини: 06, 27.април и 24.мај
4 дена / 2 ноќевања

ЈУЖНА ИТАЛИЈА и СИЦИЛИЈА

ЈУЖНА ИТАЛИЈА и СИЦИЛИЈА

термин: 04.април и 22.мај
6 дена / 3 ноќевања

ПРАГА, КАРЛОВИ ВАРИ и ВИЕНА

ПРАГА, КАРЛОВИ ВАРИ и ВИЕНА

термин: 05.април и 23.мај
5 дена / 3 ноќевања

БУДИМПЕШТА и ВИЕНА

БУДИМПЕШТА и ВИЕНА

термини: 05, 23.април и 23.мај
5 дена / 3 ноќевања

БУДИМПЕШТА и СЕНТЕНДРЕ

БУДИМПЕШТА и СЕНТЕНДРЕ

термини: 06, 27.април и 24.мај
4 дена / 2 ноќевања

БУКУРЕШТ, СИНАЈА и СНАГОВ

БУКУРЕШТ, СИНАЈА и СНАГОВ

термини: 05.април и 23.мај
5 дена / 3 ноќевања

БУКУРЕШТ

БУКУРЕШТ

термини: 06, 27.април и 24.мај
4 дена / 2 ноќевања

КАПАДОКИЈА

КАПАДОКИЈА

термини: 05.април и 23.мај
7 дена / 5 ноќевања

ИСТАНБУЛ НА БОСФОР

ИСТАНБУЛ НА БОСФОР

термини: 05.април и 23.мај
5 дена / 3 ноќевања

ИСТАНБУЛ

ИСТАНБУЛ

термини: 06, 27.април и 24.мај
4 дена / 2 ноќевања

НЕАПОЛ, СОРЕНТО, САЛЕРНО и РИМ

НЕАПОЛ, СОРЕНТО, САЛЕРНО и РИМ

термин: 26.април
6 дена / 3 ноќевања

СОЛУН и ПИЕРИЈА

СОЛУН и ПИЕРИЈА

термин: 06. и 28.април
3 дена / 2 ноќевања

АТИНА, ПЕЛОПОНЕЗ и МЕТЕОРИ

АТИНА, ПЕЛОПОНЕЗ и МЕТЕОРИ

термини: 05, 27.април и 23.мај
5 дена / 3 ноќевања

АТИНА

АТИНА

термин: 06, 28.април и 24.мај
4 дена / 2 ноќевања

ВЕЛИГДЕН НА КРФ

ВЕЛИГДЕН НА КРФ

термин: 05.април
5 дена / 3 ноќевања

АНТИЧКА МАКЕДОНИЈА и МЕТЕОРИ

АНТИЧКА МАКЕДОНИЈА и МЕТЕОРИ

 термин: 06, 28.април и 24.мај
4 дена / 3 ноќевања

НОВИ САД и ФРУШКА ГОРА

НОВИ САД и ФРУШКА ГОРА

термин: 06, 28.април и 24.мај
4 дена / 3 ноќевања

САРАЕВО

САРАЕВО

термин: 05, 27.април и 23.мај
4 дена / 2 ноќевања

СОФИЈА

СОФИЈА

термини: 05, 27.април и 23.мај
3 дена / 2 ноќевања

НОВИ САД

НОВИ САД

термин: 06, 29.април и 24.мај
3 дена / 2 ноќевања