СО АВИОН

ПРОЛЕТНИ ПАТУВАЊА

ПРОЛЕТНИ ПАТУВАЊА

Велигден, 01.мај, 24.мај...

ВЕЛИГДЕН НА МАЛТА

ВЕЛИГДЕН НА МАЛТА

термин: 04.април
5 дена / 4 ноќевања
ВЕЛИГДЕН ВО БАРСЕЛОНА

ВЕЛИГДЕН ВО БАРСЕЛОНА

термин: 06.април
4 дена / 3 ноќевања
ВЕЛИГДЕН ВО РИМ

ВЕЛИГДЕН ВО РИМ

термин: 06.април
4 дена / 3 ноќевања
ВЕЛИГДЕН ВО ПАРИЗ

ВЕЛИГДЕН ВО ПАРИЗ

термин: 06.април
4 дена / 3 ноќевања
ВЕЛИГДЕН ВО ИЗРАЕЛ

ВЕЛИГДЕН ВО ИЗРАЕЛ

термин: 06.април
8 дена / 7 ноќевања
ВЕЛИГДЕН НА БАЛИ

ВЕЛИГДЕН НА БАЛИ

термин: 01.април
13 дена / 10 ноќевања
БАНГКОК И КО ЧАНГ

БАНГКОК И КО ЧАНГ

термин: 04.април
13 дена / 10 ноќевања
МАЛДИВИ И ШРИЛАНКА

МАЛДИВИ И ШРИЛАНКА

термин: 18.мај
13 дена / 9 ноќевања
ШПАНИЈА - КОСТА БРАВА

ШПАНИЈА - КОСТА БРАВА

термин: 21.мај
8 дена / 7 ноќевања
РИМ во Мај

РИМ во Мај

 термин: 25.мај
4 дена / 3 ноќевања

ВЕЛИГДЕН ВО БАНГКОК и ПАТАЈА

ВЕЛИГДЕН ВО БАНГКОК и ПАТАЈА

термин: 04.април
13 дена / 10 ноќевања