СИДЕ

      СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ!!!
ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА - СКОПЈЕ
АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

>>>>>преглед на термини на чартер програмата<<<<<

ХОТЕЛ Услуга  06.05.18   03.06.18   01.07.18   01.08.18    Рез. до  Инфо
SELGE HOTEL *** AI од 240 од 254 од 303 од 321 31.03.2018 -35%
ANGORA HOTEL *** AI од 248 од 267 од 288 од 324 30.04.2018 -25%
PALMIYE HOTEL SIDE *** AI од 248 од 283 од 313 од 313 28.02.2018 -25%
BARUT B SUITES **** AI од 275 од 320 од 423 од 424 28.02.2018 -30%
SERRA PARK **** AI од 284 од 339 од 426 од 426 31.03.2018 -25%
CINAR FAMILY SUITE HOTEL *** AI од 298 од 348 од 397 од 419 30.04.2018 -20%
RAMADA RESORT SIDE **** UAI од 318 од 406 од 481 од 536 31.03.2018 -20%
PRIMASOL SERRA GARDEN **** AI од 320 од 375 од 462 од 481 31.03.2018 -25%
ALTINKUM BUNGALOW HOTEL *** AI од 323 од 392 од 403 од 414 31.03.2018 -20%
GRAND PRESTIGE HOTEL & SPA ***** AI од 354 од 463 од 516 од 555 28.02.2018 -30%
CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES ***** UAI од 356 од 462 од 519 од 580 28.02.2018 -25%
CLUB CALIMERA SERRA PALACE ***** AI од 361 од 503 од 554 од 584 31.03.2018 -25%
LTI SERRA RESORT ***** AI од 361 од 503 од 554 од 584 31.03.2018 -25%
ROMA BEACH RESORT HOTEL ***** AI од 369 од 457 од 549 од 575 28.02.2018 -25%
WATER SIDE RESORT & SPA **** UAI од 378 од 445 од 497 од 560 28.02.2018 -30%
VON RESORT ELITE ***** AI од 407 од 540 од 640 од 693 31.03.2018 -20%
LYRA RESORT & SPA ***** UAI од 412 од 501 од 501 од 501    
SEA WORLD RESORT & SPA ***** AI од 417  од 498 од 580 од 631 28.02.2018 -20%
SIDE VALENTINE HOTEL ***** AI од 427 од 498 од 565 од 590 28.02.2018 -20%
SURAL RESORT ***** AI од 454 од 485 од 509 од 521 30.04.2018 -10%
CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT ***** UAI од 458 од 621 од 677 од 704 28.02.2018 -25%
CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY ***** UAI од 458 од 647 од 657

од 673

28.02.2018 -25%
WIND OF LARA HOTEL & SPA **** UAI од 458 од 519 од 621 од 652 31.03.2018 -25%
CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT ***** UAI од 474 од 593 од 701 од 735 28.02.2018 -25%
BELLA RESORT & SPA ***** AI од 488 од 504 од 549 од 549 31.03.2018 -10%
ROYAL TAJ MAHAL ***** UAI од 576 од 680 од 713 од 796 30.04.2018 -15%
SENSIMAR SIDE RESORT & SPA ***** UAI од 700 од 779 од 816 од 835 31.03.2018 -10%

>>>>>ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА КОМПЛЕТНАТА ПОНУДА НА ХОТЕЛИ<<<<<

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ДАДЕНИОТ ХОТЕЛ И ТИП НА УСЛУГА
ПОПУСТИТЕ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО ДАТУМОТ КОЈ Е НАЗНАЧЕН
ЦЕНИТЕ НА ПАКЕТ АРАНЖМАНОТ СЕ ПРОМЕНЛИВИ ВО ОДНОС НА ТЕРМИНОТ НА ПАТУВАЊЕ