БЕЛЕК

     СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ!!!
ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА - СКОПЈЕ
АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

>>>>>преглед на термини на чартер програмата<<<<<

ХОТЕЛ Услуга  06.05.18   03.06.18   01.07.18   01.08.18.  Рез. до Инфо
BELKON HOTEL **** AI од 284 од 324 од 359 од 390 28.02.2018 -25%
THRONE SEAGATE BELEK ***** UAI од 341 од 411 од 490 од 509 28.02.2018 -35%
CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA ***** UAI од 359 од 483 од 567 од 580 28.02.2018 -25%
SENSITIVE PREMIUM RESORT & SPA ***** UAI од 373 од 459 од 560 од 584 28.02.2018 -30%
AYDINBEY FAMOUS RESORT ***** AI од 388 од 529 од 565 од 585 31.03.2018 -15%
CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA ***** UAI од 397 од 507 од 594 од 649 28.02.2018 -25%
CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA ***** UAI од 407 од 549 од 595 од 647 28.02.2018 -25%
CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT ***** AI од 431 од 564 од 631 од 683 28.02.2018 -25%
ARMAS BELEK HOTEL ***** UAI од 443 од 427  од 467 од 521 31.03.2018 -10%
BELCONTI RESORT HOTEL ***** UAI од 474 од 567 од 618 од 690 31.03.2018 -30%
SHERWOOD DREAMS RESORT ***** UAI од 504 од 664 од 660 од 693 28.02.2018 -20%
LIMAK ARCADIA ***** UAI од 530 од 467 од 736 од 755 28.02.2018 -25%
LIMAK ATLANTIS ***** UAI од 561 од 678 од 758 од 775 28.02.2018 -25%
KAYA  BELEK ***** UAI од 579 од 593 од 651 од 713 28.02.2018 -30%
SENSIMAR BELEK RESORT & SPA ***** UAI од 593 од 677 од 724 од 741 31.03.2018 -15%
TITANIC DELUXE BELEK ***** UAI од 607 од 749 од 785 од 888 28.02.2018 -25%
BELLIS DELUXE HOTEL ***** AI од 623 од 747 од 782 од 869 31.03.2018 -15%
ADAM & EVE ***** UAI од 658 од 783 од 842 од 960 30.04.2018 -15%
CALISTA LUXURY RESORT ***** UAI од 1226 од 1377 од 1445 од 1548 31.03.2018 -30%

>>>>>ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА КОМПЛЕТНАТА ПОНУДА НА ХОТЕЛИ<<<<<

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ДАДЕНИОТ ХОТЕЛ И ТИП НА УСЛУГА
ПОПУСТИТЕ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО ДАТУМОТ КОЈ Е НАЗНАЧЕН
ЦЕНИТЕ НА ПАКЕТ АРАНЖМАНИТЕ СЕ ПРОМЕНЛИВИ ВО ОДНОС НА ТЕРМИНОТ НА ПАТУВАЊЕ