КЕМЕР

    СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ!!!
ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА - СКОПЈЕ
АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

>>>>>преглед на термини на чартер програмата<<<<<

ХОТЕЛ Услуга  06.05.18   03.06.18   01.07.18   01.08.18  Рез. до Инфо
ARMAS BEACH **** AI од 330 од 387 од 442 од 493 31.03.2018 -10%
FAME HOTEL *** AI од 330 од 348 од 381 од 425 31.03.2018 -20%
FAME RESIDENCE GOYNUK **** AI од 330 од 385 од 416 од 473 31.03.2018 -25%
ARMAS KAPLAN PARADISE ***** UAI од 339 од 397 од 452 од 504 31.03.2018 -10%
QUEEN’S PARK GOYNUK HOTEL ***** UAI од 345 од 431 од 508 од 539 28.02.2018 -25%
ZENA RESORT ***** AI од 361 од 430 од 526 од 545 30.04.2018 -25%
QUEEN’S PARK LE JARDIN HOTEL ***** UAI од 364 од 448 од 488 од 570 28.02.2018 -25%
VIKING STAR HOTEL ****+ AI од 373 од 421 од 459 од 488 28.02.2018 -20%
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA ***** UAI од 376 од 503 од 560 од 611 28.02.2018 -25%
CRYSTAL FLORA BEACH RESORT ***** UAI од 376 од 503 од 560 од 611 28.02.2018 -25%
VIKING NONA BEACH HOTEL **** AI од 383 од 430 од 588 од 516 28.02.2018 -20%
SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL **** AI од 390 од 450 од 491 од 549 28.02.2018 -15%
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA ***** UAI од 400 од 503 од 560 од 611 28.02.2018 -25%
FAME RESIDENCE KEMER & SPA ***** FSAI од 402 од 472 од 524 од 590 31.03.2018 -25%
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE ***** UAI од 407 од 529 од 601 од 714 28.02.2018 -25%
KARMIR RESORT & SPA ***** AI од 413 од 351 од 584 од 622 31.03.2018 -30%
AMARA CLUB MARINE NATURE ***** AI од 430 од 507 од 574 од 622 28.02.2018 -25%
LIMAK LIMRA ***** UAI од 484 од 580 од 671 од 688 28.02.2018 -25%
BARUT KEMER ***** UAI од 556 од 802 од 871 од 871 28.02.2018 -25%
RIXOS BELDIBI ***** UAI од 653 од 672 од 843 од 946 28.02.2018 -20%

>>>>>ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА КОМПЛЕТНАТА ПОНУДА НА ХОТЕЛИ<<<<<

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ДАДЕНИОТ ХОТЕЛ И ТИП НА УСЛУГА
ПОПУСТИТЕ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО ДАТУМОТ КОЈ Е НАЗНАЧЕН
ЦЕНИТЕ НА ПАКЕТ АРАНЖМАНОТ СЕ ПРОМЕНЛИВИ ВО ОДНОС НА ТЕРМИНОТ НА ПАТУВАЊЕ