АЛАНИЈА

    СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ!!!
ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА - СКОПЈЕ
АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

>>>>>преглед на термини на чартер програмата<<<<<

ХОТЕЛ Услуга  06.05.18   03.06.18   01.07.18   01.08.18  Рез. до Инфо
KLEOPATRA MELISA HOTEL *** AI од 290 од 343

од 343

од 343 30.04.2018 -20%
CAPRICE APART *** AI од 225 од 239 од 250 од 250 30.04.2018 -20%
MOON LIGHT HOTEL *** HB од 234 од 253 од 272 од 292 30.04.2018 -30%
PERA INN HOTEL *** AI од 244 од 272 од 301 од 339 31.03.2018 -30%
ASTOR BEACH HOTEL *** AI од 253 од 288 од 349 од 349 28.02.2018 -25%
KLEOPATRA HERMES HOTEL *** AI од 253  од 277  од 315 од 359 31.03.2018 -20%
BONE CLUB SVS HOTEL **** AI од 268 од 320 од 368 од 387 28.02.2018 -20%
INFINITY BEACH HOTEL **** AI од 268 од 282 од 315 од 373 28.02.2018 -30%
MESUT HOTEL **** AI

од 277

од 330 од 370 од 425 15.03.2018 -20%
KLEOPATRA ADA BEACH **** AI од 279 од 318 од 354 од 426 28.02.2018 -25%
KLEOPATRA BEACH HOTEL **** AI од 279 од 318 од 354 од 426 28.02.2018 -25%
GRAND ATILLA HOTEL **** AI од 291 од 325 од 340 од 340 30.04.2018 -15%
BLUE SKY HOTEL **** AI од 301 од 354 од 425 од 447 28.02.2018 -20%
KRIZANTEM HOTEL **** AI од 301 од 368 од 397 од 397 31.03.2018 -10%
SENZA GRAND SANTANA HOTEL **** AI од 306 од 349 од 429 од 455 28.02.2018 -30%
AYDINBEY GOLD DREAMS ***** AI од 310 од 427 од 445 од 467 28.02.2018 -15%
CLUB KONAKLI FAMILY RESORT & SPA ****+ AI од 315 од 374 од 418 од 467 31.03.2018 -30%
SENZA THE INN RESORT HOTEL ***** AI од 316 од 368 од 486 од 534 28.02.2018 -30%
KEMAL BAY HOTEL ***** AI од318 од 368 од 454 од 480 28.02.2018 -5%
KONAKLI NERGIS BUTIK HOTEL ***** UAI од 318 од 354 од 392 од 430 31.03.2018 -20%
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL ***** AI од 322 од 425 од 477 од 545 28.02.2018 -30%
TAC PREMIER HOTEL & SPA ****+ UAI од 327 од 392 од 425 од 475    
JUSTINIANO CLUB ALANYA **** UAI од 329  од 397 од 447 од 447 31.03.2018 -20%
KATYA HOTEL ***** UAI од 330 од 449 од 414 од 414 31.03.2018 -20%
DOGANAY BEACH CLUB ***** UAI од 343 од 416 од 474 од 486 31.03.2018 -5%
JUSTINIANO PARK CONTI HOTEL ***** UAI од 345 од 425 од 469 од 469 31.03.2018 -20%
JUSTINIANO DELUXE RESORT ***** UAI од 356 од 425 од 507 од 507 31.03.2018 -20%
SEA LIFE FAMILY RESORT HOTEL ***** UAI од 397 од 452 од 529 од 544 28.02.2018 -25%
 

>>>>>ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА КОМПЛЕТНАТА ПОНУДА НА ХОТЕЛИ<<<<<

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ДАДЕНИОТ ХОТЕЛ И ТИП НА УСЛУГА
ПОПУСТИТЕ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО ДАТУМОТ КОЈ Е НАЗНАЧЕН
ЦЕНИТЕ НА ПАКЕТ АРАНЖМАН СЕ ПРОМЕНЛИВИ ВО ОДНОС НА ТЕРМИНОТ НА ПАТУВАЊЕ