ПРОЛЕТНИ ПАТУВАЊА

МИЛАНО

МИЛАНО

термин: 26.април

5 дена / 3 ноќевања
МАЛТА

МАЛТА

термин: 24.април
5 дена / 4 ноќевања
РИМ

РИМ

термин: 26.април
4 дена / 3 ноќевања
ПАРИЗ

ПАРИЗ

термин: 24.април
5 дена / 4 ноќевања
ТАЈЛАНД

ТАЈЛАНД

термин: 22.април
11 дена / 9 ноќевања

ДУБАИ

ДУБАИ

термин: 27.април
6 дена / 5 ноќевања
ВЕНЕЦИЈА И ВЕРОНА

ВЕНЕЦИЈА И ВЕРОНА

термин: 26.април
5 дена / 3 ноќевања
ЈУЖНА ИТАЛИЈА

ЈУЖНА ИТАЛИЈА

термин: 25.април
5 дена / 4 ноќевања
БУКУРЕШТ

БУКУРЕШТ

термин: 25.април
4 дена / 2 ноќевања
РИМ

РИМ

термин: 24.мај
4 дена / 3 ноќевања
НОВИ САД

НОВИ САД

термин: 26.април
4 дена / 2 ноќевања
ТИВАТ

ТИВАТ

термин: 26.април
3 дена / 2 ноќевања

ВЕЛИГДЕН ВО ХУРГАДА

ВЕЛИГДЕН ВО ХУРГАДА

термин: 25.април
9 дена / 7 ноќевања
ПРАГА И ВИЕНА

ПРАГА И ВИЕНА

термин: 26.април
3 дена / 2 ноќевања

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

2/3 или 4 ноќи

ИЗРАЕЛ

ИЗРАЕЛ

термин: 24.април
8 дена / 6 ноќевања
ВЕНЕЦИЈА

ВЕНЕЦИЈА

термин: 26.април
4 дена / 2 ноќевања