СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

   ПРОМОЦИИ ЗА ХОТЕЛИ ВО КУШАДАСИ, БОДРУМ И МАРМАРИС

ДАДЕНИТЕ ЦЕНИ ВО ТАБЕЛИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ

КУШАДАСИ Услуга Цена од Уплати до  Инфо
OMER HOLIDAY RESORT 5* AI    21,60 € 31.01.2018 -30%
KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE 5* AI 32,40 € 31.12.2017 -30%
GRAND BELISH BEACH RESORT&SPA 5* AI 33,00 € 31.12.2017 -25%
RAMADA RESORT KUSHADASI & GOLF 5* AI 25,10 € 15.12.2017  -35%
RICHMOND EPHESUS RESORT 5* AI  25,80 €  31.12.2017  -35%
AQUA FANTASY RESORT 5* AI 52,80 € 28.02.2018 -25%
PALM WINGS EPHESUS HOTEL 5* UAI 44,60 € 31.01.2018 -25%
ARIA CLAROS SPA & BEACH RESORT 5* AI+ 30,10 € 31.12.2017 -30%
SEALIGHT RESORT 5* UAI 29,30 € 31.01.2018 -30%
PALM WINGS KUSHADASI BEACH RESORT & SPA 5* AI 35,50 € 31.01.2018 -25%
AMARA SEALIGHT ELITE 5* UAI 36,20 € 31.01.2018 -30 %
BATIHAN BEACH RESORT & SPA 4* AI 34,70 €  28.02.2018  -25% 
TUSAN BEACH RESORT 4* AI 30,10 € 31.12.2017 -25%
MY AEGEAN STAR 4* AI 21,60 € 28.02.2018 -30%
BELMARE 4* AI 19,40 € 28.02.018 -20%
MARTI BEACH RESORT 4* HB 20,60 € 28.02.2018 -15%
ROYAL PALACE HOTEL 4* HB 15,90 € 30.04.2018 -20%
ARORA 4* HB 14,30 € 31.03.2018 -35%
ALBORA 4* HB 11,90 € 30.04.2018 -10%
IMBAT 4* AI 24,40 € 31.01.2018 -35%
THE GRAND BLUE SKY 4* AI 27,90 € 31.01.2018 -35%
DABAKLAR HOTEL 4* HB 15,90 € 30.04.2018 -20%
CLUB SCALANUOVA 4* AI 17,00 € 28.02.2018 -30%
SENTINUS 4* AI  22,30 €  28.02.2018  -25% 
ASENA HOTEL 3* HB  16,80 €  28.02.2018  -20% 
SUNCONNECT ATLANTIQUE CLUB 3* AI 36,10 € 31.01.2018 -20%
MINAY 3*  HB 12,90 €  31.01.2018  -10%
SUNDAY 3* HB 15,90 € 31.01.2018 -15%
SANTUR 3* HB 11,90 € 28.02.2018 -10%
MELIKE 2* BB 9,20 € 31.03.2018 -8%
SURTEL 3*  AI 21,20 €  28.02.2018  -20%

 * Промоциите се однесуваат на резервации направени до датумот означен на табелите 
* Сите хотели се на барање. Понудата важи за ограничен број на соби.
* Во цените се вклучени попусти по специјални понуди !!!
* Цените се дадени по лице за минимум 2 возрасни лица во соба. 
*** Цените се дадени во EUR за уплата во денари по курс од 62 МКД за 1 €