СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

СПЕЦИЈАЛНА ПРОМОЦИЈА ЗА 8. МАРТ!!!
АВИОНСКИ БИЛЕТ ЗА ДОХА, КАТАР

ПЕРИОД НА ПРОДАЖБА: 18. Февруари до 12. Март
ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ: 5. Март до 19. Март

ЦЕНА НА АВИОБИЛЕТ:
305 €

ВКЛУЧЕНИ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ

 

BRUSSELS

од 209 €
вклучени аеродромски такси
FRANKFURT

од 199 €
вклучени аеродромски такси
LONDON

од 219 €
вклучени аеродромски такси

COLOMBO


од 530 €
вклучени аеродромски такси
 
JAKARTA

од 540 €
вклучени аеродромски такси
 
SINGAPORE

од 590 €
вклучени аеродромски такси
 
DELHI

од 409 €
вклучени аеродромски такси

 
LAGOS

од 656 €
вклучени аеродромски такси

 
SEYCHELLES

од 773 €
вклучени аеродромски такси
 
CAPETOWN

од 633 €
вклучени аеродромски такси
 
SYDNEY

од 1088 €
вклучени аеродромски такси
 
JOHANNESBURG

од 623 €
вклучени аеродромски такси

MELBOURNE


од 1238 €
вклучени аеродромски такси

 
MALDIVES


од 740 €
вклучени аеродромски такси

 
KUALA LUMPUR

од 550 €
вклучени аеродромски такси

 
AUCKLAND

од 1288 €
вклучени аеродромски такси

 
BRISBANE

од 1257 €
вклучени аеродромски такси
 
DARES SALAAM

од 565 €
вклучени аеродромски такси