АКТУЕЛНИ ПАТУВАЊА

ПРАГА СО ВИЕНА

ПРАГА СО ВИЕНА

термин: 17.Ноември
4 дена /  2  ноќевања

САЕМ НА КНИГА ВО БЕЛГРАД

САЕМ НА КНИГА ВО БЕЛГРАД

термин: 23.октомври

ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА

ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА

ПРАЗНИЧНИ ПОНУДИ
2/3 или 4 ноќевања

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

11.Октoмври и 23.Октомври
2 или 3 ноќевања

КРСТАРЕЊЕ

КРСТАРЕЊЕ

19.октомври
5 дена / 4 ноќевања

ИЗРАЕЛ

ИЗРАЕЛ

термин: 16.ноември
8 дена / 7 ноќевања