КЕМЕР / со авион


ХОТЕЛ  Услуга        07.09.2017           10.09  13.09


5 ноќи 9 ноќи 6 ноќи 10 ноќи
GOLDEN SUN HOTEL 3* AI 333 447 356 406
CAMYUVA BEACH HOTEL 4* AI 381 504 378 492
FAME RESIDENCE HOTEL GOYNUK 4* FSAI 373 518 403 511
CLUB AKMAN BEACH HOTEL 4* AI 470 658 485 610
VIKING NONA BEACH HOTEL 4* AI 397 561 432 582
AMARA DOLCE VITA LUX 5*  UAI 821 1314 930 1355
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5*  UAI 569 872 639 781
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5 * UAI 497 736 543 786
CRYSTAL FLORA BEACH RESORT 5*  UAI 525 764 543 716
CRYSTAL NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES  & SPA 5* UAI 689 1088 783 1092
CRYSTAL DELUXE RESORT & SPA 5* UAI 509 764 567 751
QUEENS PARK GOYNUK HOTEL 5* UAI 397 541 402 547
FAME RESIDENCE PARK HOTEL 5* FSAI 382 524 403 518
ZENA RESORT 5* AI 472 697 523 700
GRAND RING HOTEL 5* AI 419 600 458 640
SHERWOOD GREENWOOD RESORT 5* AI 404 541 407 528
CHAMPION HOLIDAY VILLAGE 5* UAI 498 743 553 -
FAME RESIDENCE HOTEL KEMER 5* FSAI 468 690 518 676

                                                 ИНФОРМАЦИИ ЗА РЕД НА ЛЕТАЊЕ!! 
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И ДЕТАЛНИ ЦЕНОВНИ ТАБЕЛИ ПОБАРАЈТЕ ВО АГЕНЦИЈАТА

* Промотивните цени не се комбинираат со евентуални попусти за рано букирање
* Цените се дадени по лице и вклучуваат авио превоз, хотел по избор и трансфери во Турција.
* Цените вклучуваат аеродромски такси 
* Сите хотели се на барање. Има можност да се понудат други хотели кои не се вклучени