БЕЛЕК / со авион

ХОТЕЛ Услуга 07.09.2017 10.09 13.09


5 ноќи 9 ноќи 6 ноќи 10 ноќи
BELKON HOTEL 4* AI 319 421 339 399
THRONE SEAGATE 5* UAI 385 540 418 553
AYDINBEY FAMOUS RESORT 5* UAI 560 855 628 836
CRYSTAL PARAISO VERDE 5* UAI 460 674 507 635
ARMAS BELEK 5* UAI 453 645 473 665
ADORA GOLF RESORT 5* UAI 501 747 556 803
CRYSTAL WATERWORLD 5* UAI 480 690 500 667
BELCONTY RESORT 5* UAI 559 853 627 851
SENSIMAR RESORT 5* AI 549 835 615 901
CRYSTAL FAMILY RESORT 5* UAI 502 747 553 725
GRANADA LUXURY 5* UAI 548 834 969 980
IC HOTELS SANTAI 5* UAI 606 923 661 977
SHERWOOD DREAMS RESORT 5* UAI 573 835 600 842
RIU KAYA BELEK 5* UAI 655 1018 734 1054
SPICE HOTELS & SPA 5* UAI 593 902 649 957
LIMAK ATLANTIS 5* UAI 614 952 692 903
TUI MAGIC LIFE WATERWORLD 5* UAI 605 871 604 813
TUI MAGIC LIFE 5* UAI 629 907 625 842
ADAM & EVE 5* UAI 684 1078 777 1171
CALISTA LUXURY 5* UAI 918 1477 1025 1585
TITANIC DELUXE 5* UAI 647 1012 732 1096

                                               ИНФОРМАЦИИ ЗА РЕД НА ЛЕТАЊЕ!! 
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И ДЕТАЛНИ ЦЕНОВНИ ТАБЕЛИ ПОБАРАЈТЕ ВО АГЕНЦИЈАТА

* Промотивните цени не се комбинираат со евентуални попусти за рано букирање
* Цените се дадени по лице и вклучуваат авио превоз, хотел по избор и трансфери во Турција.
* Цените вклучуваат аеродромски такси 
* Сите хотели се на барање. Има можност да се понудат други хотели кои не се вклучени