АЛАНИЈА / со авион

ХОТЕЛ

Услуга термини во месец АВГУСТ
24.08.2017 27.08.2017 30.08.2017
    6 ноќи  9 ноќи 13 ноќи 6 ноќи 10 ноќи 13 ноќи 6 ноќи 7 ноќи
ASTOR BEACH HOTEL 3*       AI 335 390 463 305 378 432 305 323
KLEOPATRA MELISA HOTEL 3*  AI 354 424 519 338 432 503 338 361
GRAND ATILLA HOTEL 3*  AI 355 426 522 339 434 506 339 363
KONAKLI NERGIS BOUTIQUE 4*  AI 397 490 613 381 505 597 381 412
EFTALIA AYTUR HOTEL 4*  AI 484 457 802 468 650 786 468 514
MONTE CARLO HOTEL 4*  AI 409 507 638 393 524 622 393 426
BONE CLUB SVS 4*  AI - 433 528 342 439 513 342 366
MESUT HOTEL 4*  AI 381 465 578 365 477 562 364 393
TAC PREMIER HOTEL & SPA 4*  AI 491 631 817 475 661 801 475 522
 SENZA GRAND SANTANA 4*  AI 430 539 684 414 559 668 414 450
 JUSTINIANO CLUB ALANYA 4*   AI 476 601 752 453 605 718 435 473
 KEMAL BAY HOTEL 5*  AI 460 579 738 434 593 712 434 474
 SENZA THE INN 5*  UAI 484 621 802 468 650 786 468 514
 KATYA HOTEL 5*  AI 439 552 703 423 574 687 423 461
 DIZALYA PALM GARDEN 5*  AI 456 566 699 421 554 653 405 439
 JUSTINIANO DELUXE RESORT 5*  UAI 491 653 817 487 651 773 460 500
JUSTINIANO PARK CONTI 5  AI

488

620 779 466 625 745 447 487
 AZURA DELUXE RESORT & SPA 5*  UAI 647 858 1135 619 896 1095 619 685
 GRANADA LUXURY RESORT & SPA 5*  UAI 635 847 1129 619 902 1113 619 690
DELPHIN DELUXE RESORT 5* UAI 662 868 1142 608 882 1088 608 676

                                               
                                                                 ИНФОРМАЦИИ ЗА РЕД НА ЛЕТАЊЕ!!
                    

 ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И ДЕТАЛНИ ЦЕНОВНИ ТАБЕЛИ ПОБАРАЈТЕ ВО АГЕНЦИЈАТА
* Цените се дадени во EUR за уплата во денари по курс од 62 МКД за 1 €
* Промотивните цени не се комбинираат со евентуални попусти за рано букирање
* Цените се дадени по лице и вклучуваат авио превоз, хотел по избор и трансфери во Турција.
* Цените вклучуваат аеродромски такси 
* Сите хотели се на барање. Има можност да се понудат други хотели кои не се вклучени во листата (на упит)