LAST MINUTE ПОНУДИ

"LAST MINUTE"
ПОНУДА НА СЛОБОДНИ КАПАЦИТЕТИ ВО ГРЦИЈА
- МОЖНОСТ ЗА ИЗБОР И УПЛАТА, САМО НА ДЕСТИНАЦИЈА !!!
- МЕСТОТО, ОБЈЕКТОТ И ЕДИНИЦАТА ЗА СМЕСТУВАЊЕ,
СЕ ДОБИВААТ ПО СЛУЧАЕН ИЗБОР !!!ХАЛКИДИКИ

 

НЕА ФЛОГИТА, КАЛИТЕА, ФУРКА, ПЕФКОХОРИ, ХАНИОТИ, ПОЛИХРОНО, ПСАКУДИЈА или НЕОС МАРМАРАС

термин: 02.јули (7 ноќевања)

наем на СТУДИО (за 2 или 3 лица )250 €


доплата за превоз: 35 € / 25 € (деца до 12 г.)


ПИЕРИЈА


ОЛИМПИК БИЧ, ЛЕПТОКАРИЈА или НЕИ ПОРИ

термин: 02.јули (7 ноќевања)

наем на СТУДИО (за 2 лица) = 170 €


 доплата за превоз: 35 € / 25 € (деца до 12 г.)


ЈОНСКИ БРЕГ

    

СИВОТА, ПАРГА, ВРАХОС или ЛЕФКАДА

термин: 01.јули (9 ноќевања)

наем на СОБА (за 2 лица) = 230 € ; (за 3 лица) = 260 €

наем на СТУДИО (за 2 лица) = 250 € ; (за 3 лица) = 280 €

наем на АПАРТМАН (за 4 лица) = 390 €


доплата за превоз: 50 € / 37 € (деца до 12 г.)


ГРЧКИ ОСТРОВИКРФ или ТАСОС

термин: 01.јули (9 ноќевања)

наем на СТУДИО (за 2 лица) = 230 € 

наем на АПАРТМАН (за 4 лица) = 340 € 


доплата за превоз: 55 € / 40 € (деца до 12 г.)