СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ АНТАЛИЈА

  ПРОМОЦИИ ЗА ХОТЕЛИ ВО АЛАНИЈА, СИДЕ, БЕЛЕК И КЕМЕР
ДАДЕНИТЕ ЦЕНИ ВО ТАБЕЛИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
ЦЕНИТЕ ВКЛУЧУВААТ: АВИОН+ХОТЕЛ+ТРАНСФЕР+АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 

 ХОТЕЛ 

 Регион  Услуга 05.07.2017   06.07.    09.07.
6 ноќи 10 н. 6 н.   6 ноќи
ASTOR BEACH HOTEL 3*       Alanya AI 313 € 396 € 288 € 330 €
KLEOPATRA MELISA HOTEL 3* Alanya  AI 313 € 396 € 288 € 330 €
GRAND ATILLA HOTEL 3* Alanya  AI 332 € 427 € 288 € 349 €
KONAKLI NERGIS BOUTIQUE 4* Alanya  AI 328 € 421 € 303 € 345 €
EFTALIA AYTUR HOTEL 4* Alanya  AI 312 € 409 € 287 € 344 €
MONTE CARLO HOTEL 4* Alanya  AI 373 € 509 € 353 € 410 €
BONE CLUB SVS 4* Alanya  AI 335 € 444 € 313 € 364 €
MESUT HOTEL 4* Alanya  AI 332 € 466 € 307 € 388 €
TAC PREMIER HOTEL & SPA 4* Alanya  AI 468 € 654 € 443 € 472 €
 SENZA GRAND SANTANA 4* Alanya  AI 418 € 570 € 375 € 435 €
 JUSTINIANO CLUB ALANYA 4*  Alanya  AI 438 € 604 € 413 € 455 €
 KEMAL BAY HOTEL 5* Alanya  AI 401 € 570 € 385 € 451 €
 SENZA THE INN 5* Alanya  UAI 480 € 674 € 455 € 497 €
 RAMADA RESORT SIDE 5* Side  UAI 444 € 618 € 425 € 467 €
 KATYA HOTEL 5* Alanya  AI 380 € 507 € 355 € 397 €
 DIZALYA PALM GARDEN 5* Alanya  AI 421 € 576 € 413 € 438 €
 JUSTINIANO DELUXE RESORT 5* Alanya  UAI 473 € 662 € 448 € 490 €
 JUSTINIANO PARK CONTI 5* Alanya  AI 449 € 623 € 424 € 466 €
 GRAND PRESTIGE HOTEL & SPA 5* Side  AI 499 € 705 € 474 € 516 €
 THRONE SEAGATE BELEK 5* Belek  UAI 427 € 586 € 490 € 532 €
 SIDE VALENTINE HOTEL 5* Side  UAI 474 € 663 € 449 € 491 €
 CRYSTAL ADMIRAL RESORT 5* Side  UAI 506 € 717 € 480 € 523 €
 CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5* Kemer  UAI 666 € 984 € 641 € 683 €
 CRYSTAL DELUXE RESORT & SPA 5* Kemer  UAI 618 € 904 € 593 € 635 €
 ALAIYE RESORT & SPA* Side  AI 536 € 768 € 511 € 553 € 
 AZURA DELUXE RESORT & SPA 5* Alanya  UAI 547 € 826 € 532 € 604 €
 SEA WORLD RESORT & SPA 5* Side  UAI 623 € 913 € 540 € 640 €
 GRANADA LUXURY RESORT & SPA 5* Alanya  UAI 606 € 884 € 581 € 623 € 
 KERVANSARAY LARA HOTEL 5* Lara  AI 581 € 867 € 568 € 635 €
CLUB CALIMERA SERRA 5* Side AI 564 € 813 €  539 €  581 €
LTI SERRA HOTEL 5*  Side AI 564 € 813 €  539 € 581 €
BELCONTI RESORT 5* Belek UAI 603 € 879 €  577 € 620 €
ROYAL TAJ MAHAL 5* Side UAI 632 € 974 €  618 € 696 €
DELPHIN DELUXE RESORT 5* Alanya UAI 664 € 1006 €  639 € 707 €
MIRACLE RESORT HOTEL 5* Lara UAI 724 € 1089 €  703 € 754 €

* Промоциите се однесуваат на резервации направени од датумот означен на табелите 
* Сите хотели се на барање. Понудата важи за ограничен број на соби.
* Во цените се вклучени попусти по специјални понуди !!!
* Цените се дадени по лице за минимум 2 возрасни лица во соба. 
*** Цените се дадени во EUR за уплата во денари по курс од 62 МКД за 1 €
*** Понудата важи за ограничен број на соби