СИДЕ / со авион

ХОТЕЛ Услуга   07.09.2017 10.09 13.09


5 ноќи 9 ноќи 6 ноќи 10 ноќи
VENUS HOTEL 4* AI 425 611 465 635
PRIMASOL SERRA GARDEN 4* AI 419 600 458 640
NERTON HOTEL 4* AI 429 619 470 658
ALBA QUEEN HOTEL 5* AI 555 845 623 912
ALBA RESORT HOTEL 5* AI 549 835 615 901
ALBA ROYAL HOTEL 5* AI 606 937 683 1014
CRYSTAL ADMIRAL RESORT 5* AI 449 631 460 586
CRYSTAL PALACE LUXURY 5* UAI 587 922 659 879
CRYSTAL SUNSET LUXURY 5* UAI 543 799 571 769
LTI SERRA RESORT 5* AI 504 753 560 787
ADALYA ARTSIDE HOTEL 5* AI 473 697 523 687
SERENIS HOTEL 5* AI 366 504 394 514
ROYAL TAJ MAHAL 5* AI 560 855 628 923
RAMADA RESORT SIDE 5* UAI 379 514 388 523
BARUT HEMERA 5* UAI 636 987 714 1031
BARUT HOTELS ARUM 5* UAI 659 1033 747 1121
CLUB CALIMERA SERRA 5* AI 504 753 560 787
ALTINKUM BUNGALOWS 3* AI 361 496 388 523

                                                  ИНФОРМАЦИИ ЗА РЕД НА ЛЕТАЊЕ!! 

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И ДЕТАЛНИ ЦЕНОВНИ ТАБЕЛИ ПОБАРАЈТЕ ВО АГЕНЦИЈАТА
* Промотивните цени не се комбинираат со евентуални попусти за рано букирање
* Цените се дадени по лице и вклучуваат авио превоз, хотел по избор и трансфери во Турција.
* Цените вклучуваат аеродромски такси 
* Сите хотели се на барање. Има можност да се понудат други хотели кои не се вклучени