ЗЛАТИБОР

MONA ****

MONA ****

Хотел Мона се наоѓа во срцето на Златибор, така што неговата поставеност е во близина...

PALISAD ****

PALISAD ****

Хотел Палисад се наоѓа во центарот на Златибор во убав дел недалеку од Езерото...

MIR ****

MIR ****

Хотелот е сместен во мирниот дел на Златибор, на 230 км од Белград...